Atyxah
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,737
dersteyim sadece başlığını gördüm bu saatte ders yapıyo hoca napıyımKeşke videoyu adam akıllı izleyip dinlesen.
O zaman gelip bomboş konu açmayacaksın, gidip önce dersini yapacaksın, sonra videoyu izleyeceksin, sonra da anlamazsan gelip konu açacaksın.dersteyim sadece başlığını gördüm bu saatte ders yapıyo hoca napıyım
izlicem zaten de kitap incelemesi var koınuşmamı yaptım bitti ama nolur nolmaz diye dinliyorum yinede ondan yaniDersten sonra izle kral, dersteyim napayım diyon forumda geziyon![]()
bu emojiyi nasıl yapıyosunuz
o. O2 birleştirbu emojiyi nasıl yapıyosunuz
ping sorunumu olmuyor yaniDiyelim ki superonlinenın verdiği modeme 10 kişi girerse o modem kafayı yer bende vardı iyi biliyorum ama bunun gibi modemlerin işlemcisidır ramidir daha iyi zaten ev kullanımı için alan kişi bunu almaz bence profesyoneller için bu ürünler.
Videoyu izlemediğin çok belli. Tüm dediğinin cevabı videoda çünkü.bu videoda pahalımı pahalı ışıqlımı ışıqlı bi modem incelemesi var ancak normal modemlerden farkı ne superonlinenin verdiği modemi kullanıyorum ben 12mbps internet yani alsam ne olur almasam ne olur zaten internet bağlatırken yanında veriyolar yani gidip neden 2k daha fazla vereyimki boşu boşuna (belkide bi işe yarıyodur boşu boşuna değildir zaten konuyu da onun için açtım)
Ping altyapı ile daha çok alakalı diye biliyorum hatam olabilir ama.ping sorunumu olmuyor yani