modemlerin farkı ne?

Atyxah

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,737
bu videoda pahalımı pahalı ışıqlımı ışıqlı bi modem incelemesi var ancak normal modemlerden farkı ne superonlinenin verdiği modemi kullanıyorum ben 12mbps internet yani alsam ne olur almasam ne olur zaten internet bağlatırken yanında veriyolar yani gidip neden 2k daha fazla vereyimki boşu boşuna (belkide bi işe yarıyodur boşu boşuna değildir zaten konuyu da onun için açtım)

Keşke videoyu adam akıllı izleyip dinlesen.
dersteyim sadece başlığını gördüm bu saatte ders yapıyo hoca napıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12mbps interneti 182439012490482gbps yapıyomu ne işe yarıyo

Diyelim ki superonlinenın verdiği modeme 10 kişi girerse o modem kafayı yer bende vardı iyi biliyorum ama bunun gibi modemlerin işlemcisidır ramidir daha iyi takır takır dağıtır interneti zaten ev kullanımı için alan kişi bunu almaz bence profesyoneller için bu ürünler.

Diyelim ki superonlinenın verdiği modeme 10 kişi girerse o modem kafayı yer bende vardı iyi biliyorum ama bunun gibi modemlerin işlemcisidır ramidir daha iyi zaten ev kullanımı için alan kişi bunu almaz bence profesyoneller için bu ürünler.
ping sorunumu olmuyor yani

bu videoda pahalımı pahalı ışıqlımı ışıqlı bi modem incelemesi var ancak normal modemlerden farkı ne superonlinenin verdiği modemi kullanıyorum ben 12mbps internet yani alsam ne olur almasam ne olur zaten internet bağlatırken yanında veriyolar yani gidip neden 2k daha fazla vereyimki boşu boşuna (belkide bi işe yarıyodur boşu boşuna değildir zaten konuyu da onun için açtım)
Videoyu izlemediğin çok belli. Tüm dediğinin cevabı videoda çünkü. 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,309
Üyeler
184,427
Son üye
deniz16
Geri