Gamenote H2016D'yi alıyorum

Jaja50

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
5,417
Arkadaşlar bir kere alıcam uzun süre kullanıcam, kaliteli bir şey olsun istiyorum. Para şu an hazır siz onayı verin direkt satın alıcam kulaklık içime sindi. 160 tl bandında bunun dışında alabileceğim kulaklık yoksa alıcam hemen, sizce alayım mı?

Alabilirsiniz çoğu kişi de zaten o modeli önerecektir.

Arkadaşlar bir kere alıcam uzun süre kullanıcam, kaliteli bir şey olsun istiyorum. Para şu an hazır siz onayı verin direkt satın alıcam kulaklık içime sindi. 160 TL bandında bunun dışında alabileceğim kulaklık yoksa alıcam hemen, sizce alayım mı?
Pek alabileceğin kulaklık yok bu fiyata aklında hala birşeyler varsa @TECHNO ile görüş ve incelemesine bak derim

Pek alabileceğin kulaklık yok bu fiyata aklında hala birşeyler varsa @TECHNO ile görüş ve incelemesine bak derim
Sordum kendisine ve incelemesine baktım biraz. Gayet kaliteli gözüküyor da yanlış bir şey almayayım diye yine de konu açayım dedim.

Arkadaşlar bir kere alıcam uzun süre kullanıcam, kaliteli bir şey olsun istiyorum. Para şu an hazır siz onayı verin direkt satın alıcam kulaklık içime sindi. 160 TL bandında bunun dışında alabileceğim kulaklık yoksa alıcam hemen, sizce alayım mı?
Bana çok küçük geldi.

Sordum kendisine ve incelemesine baktım biraz. Gayet kaliteli gözüküyor da yanlış bir şey almayayım diye yine de konu açayım dedim.
tabii ki sormak hakkınız ama alın hocam can boğazdan gelir istediğinizi alın kafanız rahat olsun en kötü iade edersiniz en kötü hani

Ben kullanıyorum memnunum hocam. O fiyata daha iyisi var mıdır bilmem ama bu model iyidir.

Bende almaya niyetleniştim. Başka bir şey nasip oldu. Alınası bir modele benziyor baya önerildiğini gördüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,019
Üyeler
184,371
Son üye
Cl9udd
Geri