RevDeisDou
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 49,878
Zaman makinesi olmaz bu hızlandırıcı olur.
Nasıl farkında olurduk dostum ? İnsanlık ne olursa olsun geçmişe gidemez, orda bir şeyi değistiremez, göremez. Geleceğe belki gideriz ama geçmişe imkanı yok. Ayrıca dine ters düşme olayı yok nereden çıkarıyorsunuz ? Bir makalede okumuştum cinler geleceği aslında görebiliyormuş eskiden tabii ki ama. Yıldızlardan geleceği çalmak diye bir şey söz konusuydu makalede. Yıldızlar derken belki kara delikler ile ilgili bir şey olabilir o da bir yıldız. Din gelecek ile ilgili bir şeyi Allahtan başka kimse bilemez diyor. Sen geleceğe gittiğinde hafızan onları kaydedecek mi sanıyorsun ?Zaman makinesi teknolojiye bagli birsey degil ileride mesela daha fazla teknoloji gelismis olcak 1000 yil sonra mesela daha fazla teknoloji olacak eger 1000 yil sonra zaman makinesi bulunsa idi su anda bunu zaten farkinda olurduk
Zaman makinesinin var olduğuna dair çok güçlü kanıtlar var.Işınlanan şeylerin nereye gittiğine dairde bilgi sahibiyiz.CIA'di sanırım bir açıklamada olası bir şeye karşı dünyanın bir ucundan diğer ucuna ışınlanabilecek güce sahibiz demişti.Zaman makinesi bulunsa idi gelecekte bunun suanda farkında olurduk isinlama zaten bulundu cisimleri suanda isinlayibiliyoruz ama nereye gitti hakkinda bir fikrimiz yok
bi bakıma yıllar önce ışınlanmada bulundu hocamIşınlanma yıllar önce bulundu dostum. Ama yasaklandı. Ünlü 3 fizikçi bulmuştu. Solucan deliklerini kullanarak. Adeta bir portal gibi.
Bence yasaklanmasi mantikli olmamiş mesela biz insanda klonlayabiliriz yani cok basit birsey fende islemisdik ama oda yasakIşınlanma yıllar önce bulundu dostum. Ama yasaklandı. Ünlü 3 fizikçi bulmuştu. Solucan deliklerini kullanarak. Adeta bir portal gibi.
Aynı zamanda geriye doğru gidersek zamanda seyahat etmiş oluruz.Zaman makinesi olmaz bu hızlandırıcı olur.
Dostum geçmişe gitmek daha kolay.Nasıl farkında olurduk dostum ? İnsanlık ne olursa olsun geçmişe gidemez, orda bir şeyi değistiremez, göremez. Geleceğe belki gideriz ama geçmişe imkanı yok. Ayrıca dine ters düşme olayı yok nereden çıkarıyorsunuz ? Bir makalede okumuştum cinler geleceği aslında görebiliyormuş eskiden tabii ki ama. Yıldızlardan geleceği çalmak diye bir şey söz konusuydu makalede. Yıldızlar derken belki kara delikler ile ilgili bir şey olabilir o da bir yıldız. Din gelecek ile ilgili bir şeyi Allahtan başka kimse bilemez diyor. Sen geleceğe gittiğinde hafızan onları kaydedecek mi sanıyorsun ?
Dostum eger zaman makinesi olsa gelcekteki insanlar zaman makinesini bulsa idi biz bunu suanda bile farkederdik cunki onlar gecmise geliyor dunyada onlar yuzunden cogu sey degisirdi fark ederdikNasıl farkında olurduk dostum ? İnsanlık ne olursa olsun geçmişe gidemez, orda bir şeyi değistiremez, göremez. Geleceğe belki gideriz ama geçmişe imkanı yok. Ayrıca dine ters düşme olayı yok nereden çıkarıyorsunuz ? Bir makalede okumuştum cinler geleceği aslında görebiliyormuş eskiden tabii ki ama. Yıldızlardan geleceği çalmak diye bir şey söz konusuydu makalede. Yıldızlar derken belki kara delikler ile ilgili bir şey olabilir o da bir yıldız. Din gelecek ile ilgili bir şeyi Allahtan başka kimse bilemez diyor. Sen geleceğe gittiğinde hafızan onları kaydedecek mi sanıyorsun ?
hocam geçmişe giderek yazılanları değiştiriyorsunuz böyle bişey tersNasıl farkında olurduk dostum ? İnsanlık ne olursa olsun geçmişe gidemez, orda bir şeyi değistiremez, göremez. Geleceğe belki gideriz ama geçmişe imkanı yok. Ayrıca dine ters düşme olayı yok nereden çıkarıyorsunuz ? Bir makalede okumuştum cinler geleceği aslında görebiliyormuş eskiden tabii ki ama. Yıldızlardan geleceği çalmak diye bir şey söz konusuydu makalede. Yıldızlar derken belki kara delikler ile ilgili bir şey olabilir o da bir yıldız. Din gelecek ile ilgili bir şeyi Allahtan başka kimse bilemez diyor. Sen geleceğe gittiğinde hafızan onları kaydedecek mi sanıyorsun ?
Belli etmemeleri gerekir.Dostum eger zaman makinesi olsa gelcekteki insanlar zaman makinesini bulsa idi biz bunu suanda bile farkederdik cunki onlar gecmise geliyor dunyada onlar yuzunden cogu sey degisirdi fark ederdik
Zaman makinesi diye birsey hicbir zaman olamazZaman makinesinin var olduğuna dair çok güçlü kanıtlar var.Işınlanan şeylerin nereye gittiğine dairde bilgi sahibiyiz.CIA'di sanırım bir açıklamada olası bir şeye karşı dünyanın bir ucundan diğer ucuna ışınlanabilecek güce sahibiz demişti.
Evet ters ancak imkansız değil.hocam geçmişe giderek yazılanları değiştiriyorsunuz böyle bişey ters
Zaman makinesi diye birsey hicbir zaman olamaz
Evet ters ancak imkansız değil.
Dostum illaki belli olur mesela sen gecmise gittin senin kiyafetin onlardan farkli bir adam senin kiyafetini gorup onu yapip satacak ve boylece erken modernlesme olacakBelli etmemeleri gerekir.