berkay enes
80+
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 105
tam bütçe nedir peki monitör için ?Bu sistemlere hangi monitörü kullanmalıyım.? FPS oyunları oyunları oynuyorum.
tam bütçe nedir peki monitör için ?Bu sistemlere hangi monitörü kullanmalıyım.? FPS oyunları oyunları oynuyorum.
5 bin TLtam bütçe nedir peki monitör için ?
Siparişi onaylıyorsunuz.Daha sonra havale yaparken açıklama kısmına sipariş numaranızı yazıyorsunuz.Parayı gönderdikten sonra bir belge yolluyolarmı örnek sistem toplanıyor yada bir sorun olurmu az para değil daha önce hiç dıymadım
5 bin TL
Teşekkürler. 1 MS düşünüyordum Prof oyuncu değilim fark yaratırmı?Siparişi onaylıyorsunuz.Daha sonra havale yaparken açıklama kısmına sipariş numaranızı yazıyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Asus 27" VG27BQ 0.4ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör
Asus 27" VG27BQ 0.4ms 165hz HDMI,DisplayPort FreeSync 2K Gaming Monitör fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bu modele bakabilirsiniz
Aoc 24g2uBu sistemlere hangi monitörü kullanmalıyım.? FPS oyunları oyunları oynuyorum.
Bütçenize göre iyi bir seçenek olur.5000 tlnin hepsini monitöre yatırmak istemiyorsanız 144hz 1ms de seçebilirsiniz.Farkı pek hissedermisiniz onu bilemiyorum.Teşekkürler. 1 MS düşünüyordum Prof oyuncu değilim fark yaratırmı?
1080p monitörAoc 24g2u
Ölü piksel oluyormus bu monitördeAoc 24g2u
Ben yeni aldım hiç ölü pixel çıkmadı çok şükürÖlü piksel oluyormus bu monitörde
Kaliteli olsun tat alayım istiyorum 165 2 K en iyisi sanırım da bu sitelere güvenemiyorum sonuçta yüksek fiyatBütçenize göre iyi bir seçenek olur.5000 tlnin hepsini monitöre yatırmak istemiyorsanız 144hz 1ms de seçebilirsiniz.Farkı pek hissedermisiniz onu bilemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1080p monitör
https://www.gaming.gen.tr/urun/2752...-8gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıl?Modele bağlı değişir
https://www.gaming.gen.tr/urun/2752...-8gb-16gb-ram-1-tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu nasıl ?Bu sistemi alın inteli de boş verin intelin amd karşısında çok şansı yok![]()
ULTIMA-5800X / AMD Ryzen 7 5800X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-5800X oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 5800X ve ASUS DUAL RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
(psu yu aldıktan sonra değiştirmenizi öneririm 750w 80+ gold bir psu alınabilir)
Dostrlar bu sistem daha iyi değil mi![]()
ULTIMA-5800X / AMD Ryzen 7 5800X / ASUS TUF GeForce RTX 3080 V2 OC 10GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-5800X oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 7 5800X ve ASUS DUAL RTX 3070 ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr