RYZEN 3 2300X RX 570 valorant donma sorunu ?

seloyldz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
210
MERHABA, arkadaşlar valorant oynuyorum ve oyuna girdiğimde oyun donuyor ve istemci düşük fps uyarısı veriyor, ilk başlarda takılmalar oynanılmaz halde oluyor bunun bir çözümü varmıdır.

Powerimde zaten yük altına girince resetleniyor bundan olabilirmi?

RX570, R3 2300x, a320 s2h anakart, powerboost 500w power

Oyun ayarları nedir?

Powersupply'dan olacağını sanmıyorum ama en yakın zamanda değiştirin, güvenilir bir marka değil.
Grafikleri en yükseğe çektiğinizden emin olun darboğaz oluyor olabilir, 2300X RX 570 için yeterli değil maalesef.

Oyun ayarları nedir?
her şey ortada orta ayarlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Powersupply'dan olacağını sanmıyorum ama en yakın zamanda değiştirin, güvenilir bir marka değil.
Grafikleri en yükseğe çektiğinizden emin olun darboğaz oluyor olabilir, 2300X RX 570 için yeterli değil maalesef.
diğer oyunlarda yaşamıyorum darboğaz yok

Siz yin
Siz yine de ayarları en yükseğe çekip tekrar bakın

e de ayarla
hocam selamın aleyküm bir şey sorabilirmiyim
rı en yükseğe çekip tekrar bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam selamın aleyküm bişey sorabilirmiyim

2200G kullanıyorum, sınırı RX 570 onun da. Ve işlemcisi R3 1200 ile R3 1300X arasında bir güçte?

2200G kullanıyorum, sınırı RX 570 onun da. Ve işlemcisi R3 1200 ile R3 1300X arasında bir güçte?
Onların yeterli olduğunu kim söyledi?
RX 570 için en düşük Ryzen 5 1400 alınmalıydı onun da stoğu kalmadı zaten.

Geri