Maksimum 400 TL Bütçe ile Oyun Odaklı Kulaküstü Kulaklık Önerisi

wolvesina

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,390
Bütçe
400
300-350TL civarı maksimum bütçem var mikrofonuda güzel seside güzel bir kulaklık arıyorum şuan Logitech G230 kulaklığımın 7. senesi ve mikrofonu temassızlık yapmaya başladı açıkçası logitech'in kulaklık tasarımına bayılıyorum konfor konusunda boş günlerimde 8 saate kadar bilgisayar başında durabiliyorum %80'i kulaklık takılı geçiyor önerilerinizi bekliyorum FPS oyunlar oynadığım için ses kaliteside önemli tabikide.

Kumaş başlık tercihimdir.

Son düzenleme:
İllaki 300-350 olmasına gerek yok bence Rampage sn rw66
Gamepower Jın
Bence güzel iki kulaklık. Daha iyileri önerilecektir.

Çok öneriliyor fakat yuvarlak şekil başlıklar konforsuz gibi geliyor bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İllaki 300-350 olmasına gerek yok bence Rampage sn rw66
Gamepower Jın
Bence güzel iki kulaklık. Daha iyileri önerilecektir.
Kulak başları logitech tasarımlı olan kare şeklinde olan kulaklık modelleri biliyor musunuz.

Gamepower Kizaru modeli dediğin gibi ben de kullanıyorum gayet rahat bir yapısı var ses kalitesi de bayağı güzel özellikle basslar çok güzel.

Gamepower Kizaru modeli dediğin gibi ben de kullanıyorum gayet rahat bir yapısı var ses kalitesi de bayağı güzel özellikle basslar çok güzel.
Gamenote H2002D nasıl bilginiz var mı?

Markayı hiç duymadım incelemeleri varsa Youtube'dan bakabilirsiniz.

Evet kullanıyorum öneririm şiddetle.
Varsa sorunuz buyurun.
Deri başlıklı gibi gördüm rahat mı ve gerek gündelik gerek oyunlarda neyin ne olduğunu rahat algılayabiliyor musunuz?

300-350TL civarı maksimum bütçem var mikrofonuda güzel seside güzel bir kulaklık arıyorum şuan Logitech G230 kulaklığımın 7. senesi ve mikrofonu temassızlık yapmaya başladı açıkçası logitech'in kulaklık tasarımına bayılıyorum konfor konusunda boş günlerimde 8 saate kadar bilgisayar başında durabiliyorum %80'i kulaklık takılı geçiyor önerilerinizi bekliyorum FPS oyunlar oynadığım için ses kaliteside önemli tabikide.
eşşek 712

Deri başlıklı gibi gördüm rahat mı ve gerek gündelik gerek oyunlarda neyin ne olduğunu rahat algılayabiliyor musunuz?
Evet kaplama gibi deri.
Hem telefon hem PC de kullanıyorum ses kalitesi yumuşak ve net.
Mikrofon muazzam çıkarılabilir olması iyi.
Kulaklık sürücüsü 53mm olduğu için kulak kısımları dıştan büyük hatta çok büyük.
Ben özellikle büyük olanları seviyorum kulağı tamamen sarıp çevrelesin diye sizi bilemem tabi.
7.1 olayı zaten bu fiyat çerçevesinde sanal yani gerçek değil.
Kizaru modeli ben de düşündüm lâkin dip ses olduğunu söyledi birkaç inceleyen kişi.
Bunların yanında konfor olarak mükemmel ve duruşu helikopter kullanıyormuş havası veren bir kulaklık 😅

Geri