whoamii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,634
Yukarıda termal macun demişler bak, yeniledin mi macunu?yokmu bir allahın kulu en az 20 kere yükseltim konuyu
Yukarıda termal macun demişler bak, yeniledin mi macunu?yokmu bir allahın kulu en az 20 kere yükseltim konuyu
yenilediğimi yazdım zaten bir şey değişmedi neredeyseYukarıda termal macun demişler bak, yeniledin mi macunu?
Kasan hava almıyor sanırsamarkadaşlar r7 370 kart video izlerken 65 dereceye çıkıyor suan forumda 60 derece bıktım artık pcyı aldıgımdan berı sıcaklık sorunu ne yapmam gerek
UV yazmışlar peki onu denedin mi?yenilediğimi yazdım zaten bir şey değişmedi neredeyse
hava alma olayını hala anlamadım anlatırmısınKasan hava almıyor sanırsam
hayır denemedim o zaman performans düşmüyomu lego oynicam çok bir şey değil onu oynamak için uv mu yapıcam bide off...UV yazmışlar peki onu denedin mi?
Kasan nedir? Eğer kasaya hava girmez ise kart ısınırhava alma olayını hala anlamadım anlatırmısın
Kasan nedir? Eğer kasaya hava girmez ise kart ısınır
Bu kasa hava almıyorki hocamRampage redcore 500w 80+ bronze
bir çözümü yokmudur bunun kasayımı değişmem gerek?Bu kasa hava almıyorki hocam
Yan kapağı açın bir bakın sıcaklık düşüşü varmı? Kasayı nezaman aldınız?bir çözümü yokmudur bunun kasayımı değişmem gerek?
kapağı açık pcyi 2020 eylülde aldımYan kapağı açın bir bakın sıcaklık düşüşü varmı? Kasayı nezaman aldınız?
Yan kapak açıkmı açıksa bi strest testi yapın msı afterburner üzerinden fan hızını %60 a getirinkapağı açık pcyi 2020 eylülde aldım
stres testi yaparsam pc ölür heralde gerek yokYan kapak açıkmı açıksa bi strest testi yapın msı afterburner üzerinden fan hızını %60 a getirin