5700 XT'ye PSU önerisi

Jwlly

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
238
arkadaşlar dark guardian pro almayı düşünüyorum
sistem:asus rog strix 5700 xt O8C
g.skill trident z neo 16 gb cl 16 3600mhz (2x8:=16gb)
amd ryzen 3700x 8/16 65w kullanıyor yazıyor ama bilmiyorum yani daha da artabilir gibi
gigabyte x570 aorus pro

ve kasada 4 tane fan var bence 700w yeterli ama her ihtimale karşı 750 alayım diyorum +80 gold sertifikalı bir tane iyi olur

bu arada konumu kapatmayın alakasız diye de anakartım bu sistemle uyumlu mudur kasa da atx
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hey yardım

Bütçeniz az ise aerocool da alabilrsiniz ama tabii ki fsp alabilirseniz çok iyi olur.
fsp nin daha ucuz ama kötü olmayan 750w 80+ gold var mı?

bu arada sistem için 750w iyi mi yani darboğaz gibi şeyler yaşamam değil mi ya da çok fazla değil

bişe dicem de bu bi yorumda okumuştum patlamış çocuğun bilgisayarında bişe olmaz dimi

tenhnopat forumlarında sıkıntı yok diyorlar belki çocukta hata vardır bilemediö şimdi o mesajı görünce bu arada psu fazla değil değil mi sisteme yani darboğaz falan yapar mı ya da fazlalık ya da azlık var mıdır?

750 w high tower

tenhnopat forumlarında sıkıntı yok diyorlar belki çocukta hata vardır bilemediö şimdi o mesajı görünce bu arada PSU fazla değil değil mi sisteme yani darboğaz falan yapar mı ya da fazlalık ya da azlık var mıdır?

750 w high tower
aslında attığım high power diğer attığım fsp den daha verimli, o çocuğun başka bir sorunu olabilir ve zaten garantili olduğu için eğer güç kaynağındansa masrafını karşılar psu üreticisi

gd ve yarı modüler ya da tam modüler ne demek?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,019
Üyeler
191,202
Son üye
Weil
Geri