Doğu Akdeniz Üniversitesinde okumak mantıklı mı?

Reaksiyon skoru
19
Arkadaşlar üniversiteyi Kıbrıs'ta okumak mantıklı mı bir işe Doğu Akdeniz üniversitesinden aldığım diploma dikkate alınır mı (okumak istediğim bölümler: bilgisyar sistemleri ve teknolojileri (it), bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği.
Lütfen biri yardımcı olsun TC de okumak mı KKTC'de okumak mı arada kaldım

Özel okullar ve kıbrıs pahalı. Babanın parası var mı ona yetecek kadar?

Türkiye'deki eğitim kalitesi çok çok daha iyi KKTC'den .
Hedefini iyi tutup TR'deki güzel bir üniversiteye gitmen senin için daha iyi olacaktır.
Kıbrıs masraflı bir ülke maddi durumunun iyi olması gerekiyor orada okumak için .

@Muammer Beytekin Hocam yazılım mühendisliği hakkında bilgi sahibi.Onun da düşüncelerini almanızı öneririm.

Özel okullar ve kıbrıs pahalı. Babanın parası var mı ona yetecek kadar?
Burslu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'deki eğitim kalitesi çok çok daha iyi KKTC'den .
Hedefini iyi tutup TR'deki güzel bir üniversiteye gitmen senin için daha iyi olacaktır.
Kıbrıs masraflı bir ülke maddi durumunun iyi olması gerekiyor orada okumak için .

@Muammer Beytekin Hocam yazılım mühendisliği hakkında bilgi sahibi.Onun da düşüncelerini almanızı öneririm.
Hocam ben kendimi 100 000 lerde gören bi öğrenciyim gidip ktüde okumaktansa KKTC de burslu bir şekilde okumak daha mantıklı geldi araştırmalarıma göre

Arkadaşlar üniversiteyi Kıbrıs'ta okumak mantıklı mı bir işe Doğu Akdeniz üniversitesinden aldığım diploma dikkate alınır mı (okumak istediğim bölümler: bilgisyar sistemleri ve teknolojileri (it), bilgisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliği.
Lütfen biri yardımcı olsun TC de okumak mı KKTC'de okumak mı arada kaldım
Şu dönemde diplomadan daha çok kendini geliştirmen önemli.

Benim babamın dayısının kızı girne amerikan üniversitesinde okudu ama annesinin kardeşlerinin fabrikası var sen düşün yani.

KKTC çok güzel okumak için de baya iyi ama biraz varlıklı değilsen sıkıntı çekersin.

Benim babamın dayısının kızı girne amerikan üniversitesinde okudu ama annesinin kardeşlerinin fabrikası var sen düşün yani.
Kanka olay para değil benim için burslu düşünüyorum olay o diplomanın benim işime yarayıp yaramayacağı

KKTC çok güzel okumak için de baya iyi ama biraz varlıklı değilsen sıkıntı çekersin.
Aylık bir öğrencinin gideri ne kadar?

Burslu olsan da . Mesela abim orada yaşıyor ekmek 5.5 tl :D

Kanka olay para değil benim için burslu düşünüyorum olay o diplomanın benim işime yarayıp yaramayacağı

Aylık bir öğrencinin gideri ne kadar?

anladım. Kıbrıs’a hiç gitmedim ancak pahalı olduğunu duymuştum. Hatta içkinin fiyatı sudan bile ucuz falan diye duymuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri