İNCE HESAPTAN pc alacağım güvenilir mi?

T0XĮĆ

80+
Reaksiyon skoru
173
İnceHesaptan pc alacağım güvenlimi -kargo paketlemesi nasıl şimdiden teşekkürler

Güvenilir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pc almadan önce (eğer bilginiz yoksa çok fazla) buraya sorarsanız güzel olur.

Güvenilir.

Pc almadan önce (eğer bilginiz yoksa çok fazla) buraya sorarsanız güzel olur.
Hocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekir

Hocam sordum ancak fazla cvp yoktu yeni konu açıncsda spam oluyor ama 1 2 sorum var 1-Aldığımda freedos muş ben ilk defa öyle işletim sistemi duydum nasıl windows yapstım 2-ilk aldığımda ne yapmam gerekir
freedos değil deneme sürümü yüklü gelir. en basit uğraştırmıcak şekil internette 20-30 lira civarına kod veriyorlar alıp onu girmek o kadar

knk freedos işletim sistemi yok anlamına geliyor içine windows kurman lazım

Freedos işletim sistemi değildi, Freedos, işletim sistemi olmadığını gösterir kendiniz çok basit bir şekilde win kurabilirsiniz.

knk freedos işletim sistemi yok anlamına geliyor içine windows kurman lazım
Çok sağol kanka 2.soeuöada bir bakarsan çok güzel olue

Freedos işletim sistemi değildi, Freedos, işletim sistemi olmadığını gösterir kendiniz çok basit bir şekilde win kurabilirsiniz.
Çok sağolun hocam 2.Sorumada cevap verirseniz çok sevinirim

Güvenilir ilk aldığında basit bir şekilde windows kuracaksın driver yükleyeceksin ve prime95 + furmark testi yap 10 dakika videoları hepsinin var youtube da

freedos değil deneme sürümü yüklü gelir. en basit uğraştırmıcak şekil internette 20-30 lira civarına kod veriyorlar alıp onu girmek o kadar
Bilmiyoeum hocsm üeün bilgilerinde öyle yazıyordu ondan sordum sağoljm

Güvenilir ilk aldığında basit bir şekilde windows kuracaksın driver yükleyeceksin ve prime95 + furmark testi yap 10 dakika videoları hepsinin var youtube da
Hoxam zahmet olmassa Win. Kurmak için kolay anlatan video varmı

Bilmiyoeum hocsm üeün bilgilerinde öyle yazıyordu ondan sordum sağoljm

Hoxam zahmet olmassa Win. Kurmak için kolay anlatan video varmı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye