Başkasının Ekran kartı işlemcisi benimkisi ile aynı ama bende darboğaz var

Reaksiyon skoru
52
Merhaba Beyler Benim İşlemcim Ekran Kartına Bariz bir şekilde darboğaz yapıyor işlemci %100 kulanıyor ekran kartı maks %50 kullanıyor ama YouTube'dan Başka Bir Video izliyorum ekran kartı işlemci aynı ama adamda darboğaz yok GPU Kullanımı %98 Benim İşlemcim 90 derece adamın 74 derece Ekran kartlarımız işlemcilerimiz aynı benim 4 gb ram adamın 8 gb ram ama neden acayip fark var çok merak ettim darboğazdan anlayanlar bir yardımcı dokunur ise Allah Razı Olsun kafayı yemek üzereyim (2 yıldır Termal Macun değiştirmedim)
GTAV.png
Kanıt.png

Overclock yapmış olabilir veya sistemden ayarlama yapmıştır. Oyun dışından yani. Veya da ısınma problemi vardır.

işlemci ve ekran kartı markası ne

Merhaba Beyler Benim İşlemcim Ekran Kartına Bariz bir şekilde darboğaz yapıyor işlemci %100 kulanıyor ekran kartı maks %50 kullanıyor ama YouTube'dan Başka Bir Video izliyorum ekran kartı işlemci aynı ama adamda darboğaz yok GPU Kullanımı %98 Benim İşlemcim 90 derece adamın 74 derece Ekran kartlarımız işlemcilerimiz aynı benim 4 gb ram adamın 8 gb ram ama neden acayip fark var çok merak ettim darboğazdan anlayanlar bir yardımcı dokunur ise Allah Razı Olsun kafayı yemek üzereyim (2 yıldır Termal Macun değiştirmedim)Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
90 derece İntel işlemcilerin çoğunda throttle limitidir. İşlemci o sıcaklığı geçmemek için hızını olabildiğince kısar. Sorun sıcaklık kaynaklı diye düşünüyorum.

Dostum ekran kartını ve işlemcini göremedim, bunlar olmadan nasıl yardım edebiliriz?

Dostum ekran kartını ve işlemcini göremedim, bunlar olmadan nasıl yardım edebiliriz?
işlemci AMD Ekran Kartı MSİ
Reis telaştan yazamamışım kb
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MSİ GTX 750 Tİ PHENOM II X4 945 PROCESSOR

işlemci AMD Ekran Kartı MSİ
Reis telaştan yazamamışım kb

MSİ GTX 750 Tİ PHENOM II X4 945 PROCESSOR
Kanka ben biliyorum sorunu benimde işlemci aynı anakart voltaj koruması kapat yoksa 62 derece üstünde GHz düşüyor darboğaz oluyor

Yapmaması laızm.
62 derece sınırlayıcı var bendede aynı işlemci var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,189
Üyeler
184,595
Son üye
owner99