!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Selam arkadaşlar bir sorum olacaktır ozelliklede akp li arkadaşlar bu konu hakkındaki fikirlerini belirtilerse çok güzel olur

Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz bu fotoğrafı BBC resmi hesabından paylaşti bayadirda sosyal medyada konuşuluyor gerçekten kimseyi rencide etmeden sormak istiyorum bu fotoğrafı görünce azicikta olsanız vicdanınız sizlamiyormu azicikta olsa biz napiyoruz ağa demiyoruzmu lütfen gelin konusalim
muz cumhuriyetine hoj geldiniz

Selam arkadaşlar bir sorum olacaktır ozelliklede akp li arkadaşlar bu konu hakkındaki fikirlerini belirtilerse çok güzel olur

Alıntıyı görüntüle
Bu fotoğraf hakkında ne düşünüyorsunuz bu fotoğrafı BBC resmi hesabından paylaşti bayadirda sosyal medyada konuşuluyor gerçekten kimseyi rencide etmeden sormak istiyorum bu fotoğrafı görünce azicikta olsanız vicdanınız sizlamiyormu azicikta olsa biz napiyoruz ağa demiyoruzmu lütfen gelin konusalim
ağlamak istiyorum. türk vatandaşı denize girer ceza yer, "yanımdakine neden diye yazmadınız?" diye sorunca da "onlar ughraynalı ehe görev mörev emir" cart curt. tam bir rezillik. tek suçumuz türk olmak. kendi memleketimizde hastalıklı kuduz köpek gibiyiz kafesten çıkamıyoruz.

Farklı yönden değil mantıklı yönden bakıyorum. Ekonomi nasıl dönecek ? Hizmet sektörü ve turizm gelirleri önemli bir bütçe kaynağı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kurduğu cümlede yanlışlık yok kendin izle o videoyu

Farklı yönden değil mantıklı yönden bakıyorum. Ekonomi nasıl dönecek ? Hizmet sektörü ve turizm gelirleri önemli bir bütçe kaynağı.

Kardeşim eğer bir ülke dışarıdan gelecek 3 5 turiste muhtaç kaldı diye kendi vatandasina 2. Sınıf vatandaş muamelesi yapıyorsa bana orada mantıkdan bahsedemezsin bana 1 tane sadece 1 tane bizim yaptigimizi yapan bir ülke göster diyecegimki haklısın daha iki gün önce dış işleri bakanı çıkıp turistlerin görebileceği herkezi asilayacagiz demedi mi mantık ? Kusura bakma ama hakaret değil kesinlikle biraz safsin

aha geldi işte. bütün ülkenin ekonomisini avuç kadar turist mi kurtaracak? haksız yazılan cezalar daha fazla işe yarar. madem ekonomiye katkı sağlıyor, neden her ay enflasyon ve dolar uçuyor? bunu da açıklar mısın bana?

Türk olmasak aslında güzel ülkedeyiz

aha geldi işte. bütün ülkenin ekonomisini avuç kadar turist mi kurtaracak? haksız yazılan cezalar daha fazla işe yarar. madem ekonomiye katkı sağlıyor, neden her ay enflasyon ve dolar uçuyor? bunu da açıklar mısın bana?
Şu anda bizim kapanmamızı sağlayan turistler. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığın içinde her türlü paraya ihtiyacı var.

Şu anda bizim kapanmamızı sağlayan turistler. Türkiye ekonomisi büyük bir bataklığın içinde her türlü paraya ihtiyacı var.
baştakiler sağolsun ülke nelere muhtac kalmıs

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,152
Üyeler
184,398
Son üye
2celf