Sizin gibi kör muhalif değilim en azından. Ekonomi kısmını yukarıda bahsettim. Bu hizmet olayının 2. sınıf vatandaş ile ilgisi yok. Paraya ihtiyacımız var ve her türlü para gelen kaynağı değerlendirmemiz lazım.Kardeşim eğer bir ülke dışarıdan gelecek 3 5 turiste muhtaç kaldı diye kendi vatandasina 2. Sınıf vatandaş muamelesi yapıyorsa bana orada mantıkdan bahsedemezsin bana 1 tane sadece 1 tane bizim yaptigimizi yapan bir ülke göster diyecegimki haklısın daha iki gün önce dış işleri bakanı çıkıp turistlerin görebileceği herkezi asilayacagiz demedi mi mantık ? Kusura bakma ama hakaret değil kesinlikle biraz safsin
"
Türkiye'nin turizm geliri, 2019'da bir önceki yıla göre yüzde 17 artarak 34 milyar 520 milyon 332 bin dolara yükselirken, ülkeden çıkış yapan ziyaretçi sayısı 52 milyona yaklaştı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin turizm istatistiklerini açıkladı."
2020 de bu sayı %60 düştü. Bizim açılan açığı kapatmamız lazım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynen. Noktası olmayan devrik cümle kurmuşsun. OMEGALUL. Bu cümlede bile hata var.kurduğu cümlede yanlışlık yok kendin izle o videoyu