Bilgisayar topladım işletim sistemi önerisi?

CalypsoBy

80+
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
53
Bilgisayar topladım işletim sistemi olarak ne kullanmalıyım?
Oyun oynayacağım, çizim ve hareketlendirme yapacağım, yazılımla ilgileniyorum. Her şey bir yana oyunlarda drop yemek istemiyorum.

sistemim:
MSI B450-A PRO MAX AM4 DDR4 3466(OC) Anakart
AMD RYZEN 5 2600 3.4Ghz (3.9Ghz Max) İşlemci
MSI RADEON RX 5500 XT MECH 4GB (OC) Grafik Kartı
Patriot Viper Steel Series DDR4 8 GB Ram (x2)
Adata XPG Gammix 256GB 3500/1200 MB/s M2 SSD
Cougar CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Power Supply

Oyun oynayacağım, çizim ve hareketlendirme yapacağım, yazılımla ilgileniyorum. Her şey bir yana oyunlarda drop yemek istemiyorum.

sistemim:
çizim vs diyorsun zaten çoğu adobe programlarıda dahil sadece windows 10 da çalışıyor

Windows 10.

SSD var zaten , Windows 10 64 bit kur. Gayette hızlı ve iyi çalışır.

Bilgisayarın hayırlı olsun.

Sanırım işin içinde oyun olduğunda optimizasyon konusunda windowsdan daha iyi işletim sistemi yoktur. Hangi sürümünü kullanayım diyorsan genel bir performans testi olup olmadığını bilmiyorum. Hangi sürüm ve hangi versiyon olursa olsun modlu windows kullanmanı önermem. Performanslı gibi görünen sistemlerin arka planda neler çevirdiğini bilemeyiz. Farkında olmadan arka planda youtube izlenme botu olabilirsin.

Diğer konu windowsun orjinalliği
Piyasada birçok aktivatör var (kmspico gibi) bunlarda masum değil. En iyisi orjinal bir windows boot edip, piyasada satılan güven toplamış satıcılardan ucuza windows key alman. Konuyu uzatmak istemiyorum ama satılan keylerin yasallığıda tartışılabilir. Şöyle düşün en azından yanan 20-30 tl olur.

sistemim:
WİNDOWS 10

Bilgisayarın hayırlı olsun.

Sanırım işin içinde oyun olduğunda optimizasyon konusunda windowsdan daha iyi işletim sistemi yoktur. Hangi sürümünü kullanayım diyorsan genel bir performans testi olup olmadığını bilmiyorum. Hangi sürüm ve hangi versiyon olursa olsun modlu windows kullanmanı önermem. Performanslı gibi görünen sistemlerin arka planda neler çevirdiğini bilemeyiz. Farkında olmadan arka planda youtube izlenme botu olabilirsin.

Diğer konu windowsun orjinalliği
Piyasada birçok aktivatör var (kmspico gibi) bunlarda masum değil. En iyisi orjinal bir windows boot edip, piyasada satılan güven toplamış satıcılardan ucuza windows key alman. Konuyu uzatmak istemiyorum ama satılan keylerin yasallığıda tartışılabilir. Şöyle düşün en azından yanan 20-30 TL olur.
Çok teşekkür ederim. Modlu dediğin nedir ilk kez duydum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi sürüm sizce

Geri