- Reaksiyon skoru
- 10,744
Anlamadım dostum.neden Oynamasın ? demeyeceğim çünkü kesin bir cevabın var :/
Anlamadım dostum.neden Oynamasın ? demeyeceğim çünkü kesin bir cevabın var :/
Ne yani Gidip te Minecraft ı mı koymamı isterdin ?Lütfen konuyu okur musun dostum ?
İyi sistem sahibi olan herkes güncel oyun mu oynayacak ?
Ne kadar saçma.
Evet, koyulabilirdi.Ne yani Gidip te Minecraft ı mı koymamı isterdin ?
Konum Eğlenmeyi İlgilendirmiyor Ama. Sadece Yüksek Sistem Gerektiren Oyunları İlgilendiriyor.Evet, koyulabilirdi.
Oynaması zevkli yalan mı
5800x le oynayını var
neyse.
RDR1 oynar emulatorden.
Allah aşkına rx470 mi 570 mi bir Rdr1 oynamayı denesene.Konum Eğlenmeyi İlgilendirmiyor Ama. Sadece Yüksek Sistem Gerektiren Oyunları İlgilendiriyor.
Konu Neden Rdr 1 e çevrildiAllah aşkına rx470 mi 570 mi bir Rdr1 oynamayı denesene.
RDR1 emulator de kolay çalışıyor sanıyorsunuz galiba.
Konuyu okudum fakat konunun amacı yüksek sistem gereksinimi olan oyunları tanıtmak iyi sistemi olanlar için bence burda siz anlamamamissiniz konuyuLütfen konuyu okur musun dostum ?
Ne kadar saçma.
Oh beni anlayan biri var Şükür Teşekkürler YaKonuyu okudum fakat konunun amacı yüksek sistem gereksinimi olan oyunları tanıtmak iyi sistemi olanlar için bence burda siz anlamamamissiniz konuyu
Ayrıca minecraft da güncel bi oyun hep güncelleme alıyor.Lütfen konuyu okur musun dostum ?
Ne kadar saçma.
Yüksek sistem gereken konuya 7 oyun koyup konu açılmaz.Konuyu okudum fakat konunun amacı yüksek sistem gereksinimi olan oyunları tanıtmak iyi sistemi olanlar için bence burda siz anlamamamissiniz konuyu
Burada ki indieler sistem zorlamıyor, düşük sistemler de oynatır indieleri, Dead Cells, MC gibi oyunları.Bak şu an hiç araştırmadan yazıyorum
BannerLord
Ac Valhalla
Witcher 2 ve 3
Gta 5
Warband
Garrys Mod
Dead Space
Katana Zero
Deac Cels
MC
Subnautica
Çıkınca Subnautica Below Zero
Nasıl araştırdın Allah aşkına ?
Dediğim şey tam olarak o değildi.Ayrıca minecraft da güncel bi oyun hep güncelleme alıyor.
7 Oyun Olsa Bile Sİstemi zorluyor Ve Konu Editlene Biliyor Haberin olsun Yani Oyun ekleme şansım var yaniYüksek sistem gereken konuya 7 oyun koyup konu açılmaz.
3-4 düşük sistemli oyun yazdım orda da bu oyunlara takıldı.![]()