Rehber Yüksek Sistemler İçin Oyun Önerileri

Bişey Soracağım Konunun Neresi Yanlış Bilgilendirme Gayet De Sİstem İsteyen Oyun bunlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendi önerdiğin oyunlarda mc ve warband tarzı oyunlar olup Benim Verdiğim Önerilere Sallıyorsun Ve yanlış Bilgilendirme Diyorsun Daha ne yapacaksın izliyorum Heyecanla :D
Bak dostum okuduğunu anlamıyorsun sen.
Konuyu editlesen nolur ki daha ?
E o zaman yanlış bilgi dolu konu açayım, düzenleyip uyarı puanlarımı almalarını isteyeyim.
Burada senin dediğin gibi yazmıyor çarpıtma.

Bişey Soracağım Konunun Neresi Yanlış Bilgilendirme Gayet De Sİstem İsteyen Oyun bunlar.
Yanlış bilgilendirme demiyo kimse örnek olarak vermiş sadece demek istediğimiz konu çok baştan savma olmuş ve bu herkesin biliği oyunlar yüksek sistemi olan adam zaten işk bu oyunları oynar bizim rehberden beklediğimiz bilinmeyen oyunlarıda koyup insanları bilgilendirmen ayrıca oyun açıklamalarıda az olmuş birazcık daha detay verebilirdin bu oyunları bilmeyen bi adam hiçbirşey anlmaamz

Buradaki 55 mesajdan bağımsız olarak yazıyorum. Bildiğimiz oyunlar yerine bilmediğimiz veya nadir bilinen oyunları araştırıp detaylı bir şekilde oyun içi fotoğrafı vs. dahil buraya yazsaydın şahsen daha iyi olabilirdi.

Mesela Dying Light koyabilirdin

Başta 5 dakika da bulduğumuz şeyleri alıp koymak rehber değildir.
Hiç detay da yok, az uğraşsaydın.
Yani buraya RDR2 koymasan 2070S i olan adam bilmeyecek mi bunu ? :D
zaten 3-5 oyun koyup listeyi bitirmişsin.
Böyle şeyleri rehber diye açıp yayınlamayın
''Oyun Çok Güzel Açık Dünyası Mükemmel Ve Oyunda Bir Hackeriz Ve yapabildiğimiz Bütün Herşeyi Yapabiliyoruz.'' Detay harika vallahi usta

RDR2
CP 2077
GTA 5
GTA 4
RDR ONLINE
FORZA HZ4
HITMAN 3
WATCH DOGS 2.
MS FLYING SIMULATOR 2020
CRYSIS REMASTERED
MAFIA DEFİNİTE EDİTİON
Sadece aklıma gelenlerle.

Buradaki 55 mesajdan bağımsız olarak yazıyorum. Bildiğimiz oyunlar yerine bilmediğimiz veya nadir bilinen oyunları araştırıp detaylı bir şekilde oyun içi fotoğrafı vs. dahil buraya yazsaydın şahsen daha iyi olabilirdi.
Naspise Bidahakine :)

Mesela Dying Light koyabilirdin
Okadar Çok zorlamıyor diye biliyorum eski laptop ile açıyordum ben

cod warzone

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,031
Üyeler
184,372