PS4 Discord Oyun Etkinliğini Göstermek

Reaksiyon skoru
94
Ör Ben Ps4 De Gta 5 Oynarken Discordumdada Görünsün Bunun Herhangi Bir Yolu Varmıdır

En İyi Cevap
Şu an Discord'un PS ile anlaşması var fakat PS özelliği Discord'a eklenmedi ama benim göstereceğim yöntemle yapabilirsiniz.

Öncelikle bu siteden Playstation Discord ugulamasını bilgisayarınıza indirin.

İndirtikten sonra uygulamayı kurun.

1621594108181.png

Uygulamayı açın ve açılan pencereden PSN hesabınıza giriş yapın.

1621594190208.png

Ardından karşınıza hesabınızın resmi gelecek.

1621594387402.png

Şu an ben PSN hesabımda çevrimiçi olmadığım için Offline yazıyor fakat siz PS'ı açıp hesabınıza girdiğinizde burası Online olacak.

Bütün bu adımları yaptıktan sonra PS'ından bir oyuna girdiğinizde Discord'da gözükecek.

Resimde görülen ''Disable'' tuşuna basarak anlık PS etkinliğinizi...
Şu an Discord'un PS ile anlaşması var fakat PS özelliği Discord'a eklenmedi ama benim göstereceğim yöntemle yapabilirsiniz.

1621594108181.png

1621594190208.png

1621594387402.png

Şu an ben PSN hesabımda çevrimiçi olmadığım için Offline yazıyor fakat siz PS'ı açıp hesabınıza girdiğinizde burası Online olacak.

Bütün bu adımları yaptıktan sonra PS'ından bir oyuna girdiğinizde Discord'da gözükecek.

Resimde görülen ''Disable'' tuşuna basarak anlık PS etkinliğinizi Discord ile paylaşmayı durdurabilirsiniz.

NOT: Bilgisayar üzerinde Discord uygulaması açık olması lazım, tarayıcı üzerinden Discord'a girerseniz çalışmaz.
NOT 2: PS üzerinde oyun oynarken bu uygulamanın bilgisayar üzerinde açık kalması lazım yoksa çalışmaz.

En İyi Cevap

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Resimde görülen ''Disable'' tuşuna basarak anlık PS etkinliğinizi Discord ile paylaşmayı durdurabilirsiniz.

NOT: Bilgisayar üzerinde Discord uygulaması açık olması lazım, tarayıcı üzerinden Discord'a girerseniz çalışmaz.
NOT 2: PS üzerinde oyun oynarken bu uygulamanın bilgisayar üzerinde açık kalması lazım yoksa çalışmaz.
herhangi bir virüs varmıdır ve biligisayarda herhangibir performans sorununa yol açarmı

psn hesabımı girdiğimde sunucyla bağlantı kurulamadı yazıyor herhangibir biligye sahipmisiniz
Daha bugün denedim hiç bir sıkıntı yoktu. Bir daha deneyeyim ben de bekleyin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an bir sıkıntı yok, sıkıntısız girdim yine.

Geri