O zaman çok sınırdadır, biraz daha voltaj istiyor olabilir. Voltaj yetmezse frekansı kısar. İyi analiz etmek gerekiyor.Voltaj ayarini dusurdugumde 1 kademe dusuruyorum acilmiyor pc vallaha
Tekrar dene bakalım. Ayrıca voltaj ayarını da iyi yapmış olman gerekiyor, basit değil bu işler![]()
Ya siz var ya, adamin dibisiniz ya bu isi yapiyonuz bu sporu dusmedi frekans. Su an acayip mutluyum aman ya rabbim cok tesekkur ederim alakaniz icin arkadaslar offf muazzam yaDenetim masasından güç modunu performans yapmayı denediniz mi?
Ya arkadas digerine gore biraz daha uzun omurlu oldu ama yine dusuyor ya vallaha bi koyacam simdi yumrugu athlon x12 yapacam pcyiO zaman çok sınırdadır, biraz daha voltaj istiyor olabilir. Voltaj yetmezse frekansı kısar. İyi analiz etmek gerekiyor.
Biraz oyun falan öyle, hemen emin olmaYa siz var ya, adamin dibisiniz ya bu isi yapiyonuz bu sporu dusmedi frekans. Su an acayip mutluyum aman ya rabbim cok tesekkur ederim alakaniz icin arkadaslar offf muazzam yaDD supersiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ya arkadas digerine gore biraz daha uzun omurlu oldu ama yine dusuyor ya vallaha bi koyacam simdi yumrugu athlon x12 yapacam pcyi
voltajı ben ayarlamıyorum otomatik olarak kullanıyorum. 1 kademe düşürüyorum voltajı pc açılmıyorsilindi. konu çözülmüş.