HİT_GOOSE
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,100
Öldürmek yani. Neden şisliyorlar ki. Amaç neşişi alıp insana saplamak(en sevdiğim aktivitedir ama gerçek şiş kullanmam elim boş bir şekilde şişlerim)
Öldürmek yani. Neden şisliyorlar ki. Amaç neşişi alıp insana saplamak(en sevdiğim aktivitedir ama gerçek şiş kullanmam elim boş bir şekilde şişlerim)
hani mirastan pay alamadı ya dengesiz bi tipse şişleyebilir çok sevdiği öz kardeşini bileÖldürmek yani. Neden şisliyorlar ki. Amaç ne
hocam şaka mı bu yazdıklarınız? Dedesi kendi hür iradesiyle devretmiş çocuğa islamla ne alakası var bunun? açıklayabilir misiniz.onlara haklarını vermzsen diğer alemde alırlar yine en iyi kararı ailen verir ancak islam hukukunda tüm mirası bir yere bağışlama yada tek kişiye miras verme diye bir şey yoktur.(sağolsun cumhuriyet yasalarımız mükemmel)eğer ailen ve senin dini hassasiyetlerin varsa islam hukukuna göre bölüşün mirası
konuyu okursan uzun uzun anlatmışım ama özet geçeyim,hocam şaka mı bu yazdıklarınız? Dedesi kendi hür iradesiyle devretmiş çocuğa islamla ne alakası var bunun? açıklayabilir misiniz.
helal olsun okuyup buna katlandıysanNe kadar gereksiz yorumlar var la. Adam ne yapabilirim diye yardım istemiş. Millet sanki kendi mirasıymış gibi başkasıyla tartışıyor. Konuyu baştan sona okudum.
vermeyi düşünmüyorum o hainlerekonuyu okursan uzun uzun anlatmışım ama özet geçeyim,
bir kişi islam hukukuna göre tüm mirasını bir yere veya kişiye veremez ancak bir kısmını verebilir
bu açıdan dedesi ne kadar hepsini vermek istesede o yanlış hatırlamıyorsam 3te1den fazla veremez
kalan 3te2 mirasçılar arasında islam hukukuna göre paylaştırılır.
ama eğer öbür dünya umrunda değilse sen bilirsin dedim konunun başında sonuna kadar bazı kartal görüşlü olupta okuyamayanlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
helal olsun okuyup buna katlandıysan
tamam senin kendi kararın karışmamvermeyi düşünmüyorum o hainlere
O akrabalarınla hiç uğraşma mümkünse onlar ile hiç konuşma ama çok dikkat et ve parayı iyi kullan çünkü yanlış bir şey yaptığın zaman mirası elinden alabilirler.bu hafta hem şok oldum hem de üzüntü ile uyandım kalktığımda annem deden vefat etmiş dedi babam ağlıyordu apar topar il dışına çıktık cenaze işleri bitti miras işine geldiğimde dedem herşeyini bana bırakmıştı vasiyet olarak mirasıda 2 bina 3 arsa 2 tanede araba bide kuş adasında yazlık bütün akrabalar üstüme geliyor ne yapsam bilemedem yardım ederseniz sevinirim
işte orası sana kalmış kardşim ben işin dini boyutunu ve sonuçları açıkladım sorumluluğumu attım.neler yaptıklarını bilsen dostum
daireleri kiraya vereceğim arsalarda baya büyük biraz beklerim değer almassa veririm mütahite yapsın bina 3 daire düşer bana 2 sindende versem kiraya hayatım kurtuldu zatenO akrabalarınla hiç uğraşma mümkünse onlar ile hiç konuşma ama çok dikkat et ve parayı iyi kullan çünkü yanlış bir şey yaptığın zaman mirası elinden alabilirler.
Mümkünse yurt dışına falan gidin.daireleri kiraya vereceğim arsalarda baya büyük biraz beklerim değer almassa veririm mütahite yapsın bina 3 daire düşer bana 2 sindende versem kiraya hayatım kurtuldu zaten
koptum burdaama eğer öbür dünya umrunda değilse sen bilirsin dedim konunun başında sonuna kadar bazı kartal görüşlü olupta okuyamayanlara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: