Keptın
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,896
Ordaki yazandan ziyade mağazanın yazdığı önemli, satıcı bir şablonu alıntılayıp koymuş. Siyah olup rgb olan bir crucial ram var mı?
Ordaki yazandan ziyade mağazanın yazdığı önemli, satıcı bir şablonu alıntılayıp koymuş. Siyah olup rgb olan bir crucial ram var mı?
I Dont KnowOrdaki yazandan ziyade mağazanın yazdığı önemli, satıcı bir şablonu alıntılayıp koymuş. Siyah olup rgb olan bir crucial ram var mı?
Siyah olup RGB olan Crucial Ballistix var evetOrdaki yazandan ziyade mağazanın yazdığı önemli, satıcı bir şablonu alıntılayıp koymuş. Siyah olup rgb olan bir crucial ram var mı?
Usta bir şey dicem , biz senle o kadar konuştuk falan ama yaşını hiç görmedim , duymadımSiyah olup RGB olan Crucial Ballistix var evet
15 ama 16 olmak üzereyimUsta bir şey dicem , biz senle o kadar konuştuk falan ama yaşını hiç görmedim , duymadım![]()
Kral15 ama 16 olmak üzereyim
Baba parası değilKral
bide bir şey dicem bu kadar para nereden geliyor ?
R9 5900X ve RX 6900 XT![]()
Hayırlı mı olsun@KeReM 1963 çok teşekkür ederim ramimi sonunda 2x8 yapacağımm.
yetişirsek hayırlı olsun.Hayırlı mı olsun
2 ay önce 450 tl ye rgb siz aldım şu an kudurdumHem RGB
Hem Ballistix
Hemde Kırmızı
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
iyi o zaman hayırlı olsunyetişirsek hayırlı olsun.
aldıysan h.oHem RGB
Hem Ballistix
Hemde Kırmızı
![]()
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com