Yardım Komşu çocuğu bilgisayarımla oynadıktan sonra bilgisayarım yavaşladı

8 Yaşında komşu çocuğu geldi bize bilgisayarla oynicam dedi, gta 5 oynadı Sonra ben gidiyom dedi gitti. Pc'ye geçtim mouse çalışmıyor, fazla çekiştirmiş usb çıkmış o yüzden olmuş. Ayrıca xbox game pass'teki tüm oyunlar silinmiş ne yapmış olabilir bu yardım edin 300 gb'lık oyun vardır gamepass'te. Pc de bide bi yavaşlık hissediyorum ama hadi hayırlısı
Ben burdan bütün komşu çocuklarına söverek başlamak istiyorum.
Öncelikle bu birazda senin hatan o çocuğu yalnız bırakmaman lazım. İçine herşeyi yüklemiş olabilir oyun yükleyeceğim diye. Kendi malı gibi kullanıp sonrada abi bb diyip gidiyolar bir şey de diyemiyorsun. Bu nedenle #komşuçocuklarınıyanlızbırakmayın!

8 Yaşında komşu çocuğu geldi bize bilgisayarla oynicam dedi, gta 5 oynadı Sonra ben gidiyom dedi gitti. Pc'ye geçtim mouse çalışmıyor, fazla çekiştirmiş usb çıkmış o yüzden olmuş. Ayrıca xbox game pass'teki tüm oyunlar silinmiş ne yapmış olabilir bu yardım edin 300 gb'lık oyun vardır gamepass'te. Pc de bide bi yavaşlık hissediyorum ama hadi hayırlısı
Başlığı Değiştirin Bence . Yoksa Uyarı Alacaksınız.

Çocuğu ortadan kaldır asker (!)

Ben burdan bütün komşu çocuklarına söverek başlamak istiyorum.
Öncelikle bu birazda senin hatan o çocuğu yalnız bırakmaman lazım. İçine herşeyi yüklemiş olabilir oyun yükleyeceğim diye. Kendi malı gibi kullanıp sonrada abi bb diyip gidiyolar bir şey de diyemiyorsun. Bu nedenle #komşuçocuklarınıyanlızbırakmayın!
Yalnız bırakmamıstım zaten çok titiz bir insanım bu konuda, lavaboya gittim geldim böyle oldu 5 dk sürmemiştir

Hata sende kardeşim komşu çocuğu adı üstünde içinden geçer bişey olmamış gibi evine gider :D kullandırtma laf söylesin takma

Sadece gamepass oyunlarında sorun olmuş bide masaüstündeki ikonları alfabeye göre sıralamıs onda sorun yokta nasıl yaptı bunları anlamadım 5 dk sürmemistir gidip gelmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olan olmuş, tek yapabıleceğımız senı tesellı etmek
En kötü format atarım ya

Bazen aile apartmanı olduğu için ve küçük çocuk olmadığı için şükür ediyorum vallaha.
Geçmiş olsun, her şey yapmış olabilir çocuk işte :D

Sadece gamepass oyunlarında sorun olmuş bide masaüstündeki ikonları alfabeye göre sıralamıs onda sorun yokta nasıl yaptı bunları anlamadım 5 dk sürmemistir gidip gelmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

En kötü format atarım ya
masaüstünde alfabeye göre sıralama 3 tık ile oluyor.

Geri