İbrahim_Talha
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,954
@Selman Karaa lan benim bile aklıma düştü şuan alayım mı sence, ileride parça değiştirirken sıkıntı çıkar mı ?
Bence kaçırma, hangi modeli alacaksın?@Selman Karaa lan benim bile aklıma düştü şuan alayım mı sence, ileride parça değiştirirken sıkıntı çıkar mı ?
Oem olduğu için olabilir.Bir de neden 300 w neden bu kadar düşük?
Harbi ne alaka, değişik şeyler yazılmış.
300w değil sallamışlar sanırım şarjlı kullanım süresi bile yazmışlar masaüstünü nasıl şarjlı kullanılacak?Bir de neden 300 w neden bu kadar düşük?
10.9 k lik modeli alıp ram ve hdd yükseltmesi yapmayı düşünüyorumBence kaçırma, hangi modeli alacaksın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oem olduğu için olabilir.
Harbi ne alaka, değişik şeyler yazılmış.
Gayet mantıklı, 2060 sistem fiyatına 3060Tİ sistem alıyorsun xD. Yapış, stok bitmesin.10.9 k lik modeli alıp ram ve hdd yükseltmesi yapmayı düşünüyorum
Fiyatlar baya düştü beklerse alabilir ama kendisi bilir bence alsın amaGayet mantıklı, 2060 sistem fiyatına 3060Tİ sistem alıyorsun xD. Yapış, stok bitmesin.
Belli olmuyor o işler. Zaten 3060Tİ/11400 sistem düşse düşse minimum 10a düşer. 3060 sistem 10a düşebilir diye bekleniliyor, 3060Tİ sistem değil.Fiyatlar baya düştü beklerse alabilir ama kendisi bilir bence alsın ama
Yukarıda yazılanlar aklımı karıştırdı . Ben de de donanımsal terimler 0 biraz araştırma yapamam gerek.(ekran kartları işlemciler modellerini felan biliyorum o kadar cahil değiliz)Oem dediğin şeyin bile ne olduğunu google dan araştırdımGayet mantıklı, 2060 sistem fiyatına 3060Tİ sistem alıyorsun xD. Yapış, stok bitmesin.
Parçaların markalarını aslında bilmiyoruz bile xDParçalar çok kaliteli olmasada marka gibi yinede 3060 ti var
Nvdia bol bol 3060 ti üretmeye başladı galiba