Corsair Vengeance RGB PRO SL OVERCLOCK DENEMESİ

Valla Abdullah Abi 3600 CL 18 bir kitten B Die çıkması çok ilginç ilk defa görüyorum
Aslında aksine maliyeti daha düşük oluyor marka için, nasıl dersen B Die alıp ramleri hız aşırtarak MHz ve CL değerlerini ayarlıyorlar bir nandtan toplu aldıklarında maliyet daha düşüyor onlarda aslında sırf CL18 de olsun diye CL18 yapıp yolluyorlar.

Video gelecekti sonra gelmekten vazgeçti galiba. Sözde bugün geliyordu.

Aslında aksine maliyeti daha düşük oluyor marka için, nasıl dersen B Die alıp ramleri hız aşırtarak MHz ve CL değerlerini ayarlıyorlar bir nandtan toplu aldıklarında maliyet daha düşüyor onlarda aslında sırf CL18 de olsun diye CL18 yapıp yolluyorlar.
Dediğiniz mantıklı. Bir de bir şey daha sormak istiyorum, Zen 3 bir işlemcinin bellek kontrolcüsü (FCLK frequency) 4000 MHz’den daha fazla yapıldığı zaman neredeyse stabil olması imkansız hale geliyor. Siz herhalde 4133-4300 gibi frekanslar için intel işlemci kullanıyorsunuz ya da 2:1 modunda yani bellek kontrolcüsü ve ram deskronize şekilde çalıştırıyorsunuz. Bu çok saçma değil mi? Çok performans düşer o şekilde.

Dostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.

Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18

Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v

Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Ben diyorum yeni RGB Pro'lar sağlam diye.
Videosunu bekliyoruz efendim.

2 X CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram

bu ram ile ne yapılabilir

e çok iyi cl14 ve o kadar mhz

Dostlarım çok detay vermeyeceğim çünkü yarın videosunu yayınlayacağım süprizi kaçmasın bana da incelemeye gelen Corsair Vengeance RGB PRO SL model ile hız aşırtma denemesi yaptım Nand olarak Samsung B-die nandlara sahip tüm modeller bu şekilde mi bilmiyorum.

Ürünün Model Numarası: CMH16GX4M2D3600C18

Stok Hız: 3600MHz CL18 1.35v
Overclok: 4300MHz CL14 1.62v

Yarın stok vs overclock oyun performansındaki farkı gösteren video yayınlayacağım.
Hacım bu ramlerin günlük kullanımda maks ucu ucuan şunu geçmesin dediğiniz voltaj limiti nedir.

Hacım bu ramlerin günlük kullanımda maks ucu ucuan şunu geçmesin dediğiniz voltaj limiti nedir.
17- O günün tarihi için son mesajı 6~ aydan eski olan konuları hortlatmak (İstisna durumlar olabilir)
İstisnamı bilmiyorum o yüzden raporlamadım ama bilgin olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,200
Üyeler
184,410
Son üye
mannaz
Geri