amerikada yaşıyan bir insan

Reaksiyon skoru
33
arkadaşlar bugün sadece meraktan amazonun amerika sitesine girdim rtx 3090 ryzen9 5950x b550 corsair mp600pro 32 gb 4400 mhz sıvı soğutmalı vesayre bir sistem topladım 6500 dolar filan oldu sonra amerikada asgari ücrete baktım yanlış bilgi değil ise ortalama 1500 dolar veya 1980 dolar amerikada yaşayan 15 16 yaşında bir çocuk 3 4 ay sonra bu sistemi alabiliyor bizde 15 16 yaşında bir çocuk asgari ücretle 18 ayda filan alıyor WHERE İS THE ADALET!!!!

Normal bir şey eğer biz de öyle teknolojiler üretirsek 3 4 aya alabiliriz

Amerika'da her eyalette Asgari ücret farklıdır.
Ek bir bilgi daha vereyim ; Amerika'da "neredeyse" kimse asgari ücret almıyor. Asgari ücret alman için yerleri silmeyi bile bilmemen gerek.

Amerika'da her eyalette Asgari ücret farklıdır.
Ek bir bilgi daha vereyim ; Amerika'da "neredeyse" kimse asgari ücret almıyor. Asgari ücret alman için yerleri silmeyi bile bilmemen gerek.
ben patates kızartmayı yerleri silmeyi araba yıkamayı ev silmeyi biliyom demekki asgari ücrettendemi fazla maaş alcam

Sadece bilgisayar olarak bakıyorsunuz ama 17 yaşındaki Fin arkadaşım 2 aydır 2000 Euro'ya benzinlikte çalışıyor, iki hafta kadar önce ilk arabasını aldı. Bir çocuğun 2 aylık çalışmayla alabildiği araba, ülkemizde 100.000 TL kadar ve yaklaşık 3 yıllık asgari ücrete tekabül ediyor. Çok üzücü bir durum

YALAAAANNNN !
Ameriga bizi kıskanıyor hemşerim sen ne diyon?
Ameriganın şuan ki hükümdarları kim biliyon mu? Türkler, Türkler (!)

Son düzenleme:
Şükretmeyi bilin REİS olmasa ne yapardınız siz.
Hamburg ❤️ Türkiye
❤️❤️❤️REİS❤️❤️❤️

Geri