Mertpk
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
- Reaksiyon skoru
- 29,712
Hocam neden kötü olduğunu söyler misiniz? Yanlış anlamayın merak ettim.Aynen toxiclik, yaptığım eleştiriye az ötede oyna demek çok farklı![]()
Hocam neden kötü olduğunu söyler misiniz? Yanlış anlamayın merak ettim.Aynen toxiclik, yaptığım eleştiriye az ötede oyna demek çok farklı![]()
Eğer bir şey söylüyorsanız bunun arkasında durun. 300 liraya daha iyi bir kulaklık önerir misiniz??Size bir şey söylemiyorum almak isteyen alsın ben önermem. Daha da beni alıntılayıp durmayın uğraşamam.
Anakartım B450M S2H, acaba jak girişi sıkıntı çıkarır mı?H5 Lite tercih ederdim. Aralarında dağlar kadar fark yok. Ses kaliteli yine anakartın ses kartıyla doğru orantılı.
Çıkarmaz. BesleyecektirAnakartım B450M S2H, acaba jak girişi sıkıntı çıkarır mı?
Özele gel söyleyeyim kardeşimHocam neden kötü olduğunu söyler misiniz? Yanlış anlamayın merak ettim.
Arkasında duruyorum zaten toxic konu sahibine cevap felan yok. İsteyen özele gelip sorabilir.Eğer bir şey söylüyorsanız bunun arkasında durun. 300 liraya daha iyi bir kulaklık önerir misiniz??
Allah sana şifa versin. Klavyeden yazmak kolay oluyor tabiAllah şifa versin.
Sorumun cevabını alamadım.Özele gel söyleyeyim kardeşim
Arkasında duruyorum zaten toxic konu sahibine cevap felan yok. İsteyen özele gelip sorabilir.
Allah sana şifa versin. Klavyeden yazmak kolay oluyor tabi![]()
Senle uğraşıp daha fazla bir yerlerini kaldırmak istemiyorum git başkalarıyla uğraş.Özele gel söyleyeyim kardeşim
Arkasında duruyorum zaten toxic konu sahibine cevap felan yok. İsteyen özele gelip sorabilir.
Allah sana şifa versin. Klavyeden yazmak kolay oluyor tabi![]()
Çıkarmaz. Besleyecektir
Teşekkürler. Rampage kulaklığım vardı, kabloları kırıldı. Bir kez lehimledik kabloları sıkıntı yoktu. Bir daha sorun oluştu ve şu an ses kalitesi berbat. Telefon kulaklığı kullanıyorum jak girişli ses seviyesi gayet yeterli geliyor. Almayı düşüneceğim.Çıkartmaz, ses seviyesi yetersiz gelirse basit bir ses kartı ve Volume Booster ile çözebilirsiniz.
Senle uğraşıp daha fazla bir yerlerini kaldırmak istemiyorum git başkalarıyla uğraş.