Düşük SSD yazma hızı takılma yapar mı?

BeratBerkooo

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
11
Evet sorum bu arkadaşlar SSD yazma hızım sürekli bir şekilde değişiyor genelde 17 ila 50 arasında geziyor kronik arızalı çünkü. Düşük SSD yazma hızı oyunlarda takılma yapar mı?

Evet sorum bu arkadaşlar SSD yazma hızım sürekli bir şekilde değişiyor genelde 17 ila 50 arasında geziyor kronik arızalı çünkü. Düşük SSD yazma hızı oyunlarda takılma yapar mı?
17-50 arası ise yapar. Zamanında kaplama yüklenemeyeceği için drop oluşur veya grafik çok kötüleşir.

17/50 mi sistem açılıyorsa sükredin hocam

17/50 ne hocam Windows açılıyorsa şükretmek lazım.

17/50 mi sistem açılıyorsa sükredin hocam
17/50 ne hocam Windows açılıyorsa şükretmek lazım.
vallaha hocam durum bu. Bir test ediyorum bu civarlarda çıkıyor bir test ediyorum 500 civarı çıkıyor sürekli değişiyor.
1629253412869.png

ondan dolayı hocam ssd kronik sorunlu

Keşke kronik sorunlu model almasaydınız. Forumda boştan yere almayın demiyorlar. Değiştirmekten başka çare yok :(.

her oyunu açıyor sadece ufak takılmalar oluyor rdr2 bile oynuyorum.
Çünkü oyunu oynatan SSD değil.
Oyun dosyaları yüklendiği sürece oynarsın.
SSD dosya okuma-yükleme kısmında sorun yaşatır.
Uygun bir zamanda F/P güzel bir SSD al, kafan rahat etsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,209
Üyeler
184,411
Son üye
honorprodelisi
Geri