Hangi banka kartı ??

TP Jougan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
18 yasindan kucugum banka karti cikartmak istiyorum para yatirirken para kesmesin cekermende ayni sekilde ve internette harcama yapabiliyim sizce hangi subeyi tercih etmeliyim ben is bankasi diye dusunuyorum sizde bana fikir verirmisiniz

18 yasindan kucugum banka karti cikartmak istiyorum para yatirirken para kesmesin cekermende ayni sekilde ve internette harcama yapabiliyim sizce hangi subeyi tercih etmeliyim ben is bankasi diye dusunuyorum sizde bana fikir verirmisiniz
18 Yaşın altında banka kartı alamıyorsunuz,ancak Papara önerebilirim kartı ücretsiz temin edebiliyorsun,ayrıca cashback özelliğiyle spotify,netflix,youtube premium gibi üyelikleri yarı fiyatına alabiliyorsun,işlemlerden herhangi bir kesim yapmıyor (500 tl ye kadar) ve güzel duruyor.

18 Yaşın altında banka kartı alamıyorsunuz,ancak Papara önerebilirim kartı ücretsiz temin edebiliyorsun,ayrıca cashback özelliğiyle spotify,netflix,youtube premium gibi üyelikleri yarı fiyatına alabiliyorsun,işlemlerden herhangi bir kesim yapmıyor (500 TL ye kadar) ve güzel duruyor.
ailesi ile gider ise alabiliyor

Papara en iyisi.

18 Yaşın altında banka kartı alamıyorsunuz,ancak Papara önerebilirim kartı ücretsiz temin edebiliyorsun,ayrıca cashback özelliğiyle spotify,netflix,youtube premium gibi üyelikleri yarı fiyatına alabiliyorsun,işlemlerden herhangi bir kesim yapmıyor (500 TL ye kadar) ve güzel duruyor.
Alabilir. Velisi ile gider 18 yaş altına alır kartını. İŞ bankası oneririm

Alabilir. Velisi ile gider 18 yaş altına alır kartını. İŞ bankası oneririm
Zaten velimle gidicem bende is bankasi dusunuyordum ama uygulamasi varmi ve yatirirken veya para cekerken para aliyormu yazarsan sevinirim

Zaten velimle gidicem bende is bankasi dusunuyordum ama uygulamasi varmi ve yatirirken veya para cekerken para aliyormu yazarsan sevinirim
bankanın kendi atm sini kullanırsan para çekmiyor

Ön ödemeli kartlar alabilirsin. Pek çok seçenek var. Ben tercihimi paparadan yana kullanındım. Belli kısıtlamaları var. Fakat içlerinde en iyisi olduğunu düşünüyorum.

Nasıl Alamıyor ? benim yaşım 18 bende şuan Ziraatın hesap kartı var ? insanları neden yanlış bilgilendiriyorsun .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,907
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri