Steam PES harici PES var mı?

DA_mødları_çok_iyi

Cezalı
80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
3,320
Selamlar yeni gamepad aldım ve bildiğiniz gibi gamepad ile araba platform ve futbol oyunları çok iyi gidiyor fh4 oynuyordum ancak fh5 çıkacağı için bir süre ara vermek istedim platform olarak Neon abyss oynuyorum futbol olarak fifa online 4 denedim ancak beni pek sarmadı PES oyununa geçmek istiyorum ancak bayağıdır uzak olduğum için kafam karıştı Steamdeki eFootball PES Lite bilidiğimiz PES mi? Ayrıca Standart sürümü şuan indirimde 13tl almaya değer mi?

Selamlar yeni gamepad aldım ve bildiğiniz gibi gamepad ile araba platform ve futbol oyunları çok iyi gidiyor fh4 oynuyordum ancak fh5 çıkacağı için bir süre ara vermek istedim platform olarak Neon abyss oynuyorum futbol olarak fifa online 4 denedim ancak beni pek sarmadı PES oyununa geçmek istiyorum ancak bayağıdır uzak olduğum için kafam karıştı Steamdeki eFootball PES Lite bilidiğimiz PES mi? Ayrıca Standart sürümü şuan indirimde 13tl almaya değer mi?

Artık pes kalmadı efootball var onu almak istersen:

Agalar konudan bağımsız ama 21 de online desteği devam ediyor değil mi ?
Şu an alınır mı ?

FIFA nın yerini tutmaz ama yeni oyunu çıkıyor yarın fiyatı da iyi onu Alman daha iyi olur

@Psyduck @RefX Teşekkürler hocam boşuna 21 almayayım o zaman hem ücretsiz hem sürekli güncelleme alacakmış. @Cruyff and Messi ben pesciyim hocam :D

Pes 21 lite var bedava ama normal maç 5dk sürüyor. Myclub oynayabilirsin.
Bu arada konusu açılmışken pes 21 mycluba neden yeni top açılımı gelmiyor?? pes 22 çıkacağı için mi ?,
Kendine güvenen 21 myclub ta vs atabiliriz :D

Pes 21 lite var bedava ama normal maç 5dk sürüyor. Myclub oynayabilirsin.
Bu arada konusu açılmışken pes 21 mycluba neden yeni top açılımı gelmiyor?? pes 22 çıkacağı için mi ?,
Kendine güvenen 21 myclub ta vs atabiliriz :D
Hocam ben yükleyeyim atalım.
Arkadaşlarım almayı düşünüyor , şu an alınır mı ? Online maç desteği daha ne kadar sürer ?

Hocam ben yükleyeyim atalım.
Arkadaşlarım almayı düşünüyor , şu an alınır mı ? Online maç desteği daha ne kadar sürer ?
Daha yeni yükliyeceksen sen zayıf kalırsın bana myclubta adam akıllı takım oluşturmak zaman alıyor biraz.

Daha yeni yükliyeceksen sen zayıf kalırsın bana myclubta adam akıllı takım oluşturmak zaman alıyor biraz.
Yok hocam myclub ım kötü değil , 2021 şu an alınır mı onu söyleyin siz :D
Güncelleme vb alır mı daha

Agalar konudan bağımsız ama 21 de online desteği devam ediyor değil mi ?
Şu an alınır mı ?
21 de onlie devam ediyor ama myclub biliyorsanız yeni kartlar gelmiyor etkinlik gelmiyor. alınır mı? 13 TL'ye tabii ki düşünmeden alınır neden 13.TL'ye alıp arkadaşınla maç yapabiliyorsun fenerbahçe galatatasaray gibi analig oynuyabiliyorsun. sadece myclub oynarsan takım dizemezsin.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,041
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri