Hadi Yine İyisiniz / Prime Gaming

Yukarda yazdığım gibi hiç prime almadıysan ücretsiz prime alıp daha sonra prime ı iptal edebilirsin diğer ay çekmez parayı. Oyunları key olarak veriyor yani kalıcı sende kalıyor. Bazılarıda amazonun kendi platformu var ordan oynuyorsun.
Nereye veriyor keyi? Yani hangi platform üzerinden oynayacağız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LoL hediyeleri de çok iyi bu ay. 650RP veriyor, 1350RP'lik kostüm veriyor.
Nereden veriyor hocam, ücretsiz mi?

Prime Gaming Kasım ayı oyunları belli oldu.

Alıntıyı görüntüle

Bunların dışında bu oyunlarda verilecek

• Puzzle Agent 2
  • Demon Hunter 2: New Chapter
  • BAFL – Brakes Are For Losers
  • Secret Files: Sam Peters
Hocam İlk Defa İninal Uygulamasini İndirip Sanal kart Olusturdum Ucretsiz Bir Sekilde Alip İptal Edebilirmiyim Ben Bunu?

evet edebiliyorsunuz hatta boş sanal ininal kartla açıp öylede 30günü doldurabilirsiniz :D sonrada para çekemeyeceği için zaten kendiliğinden iptal olucaktır(belki iptal olmayabilir hmmm)
Boş olmasa bile istersen normal kredi kartından yap. Farketmez. 30. Gün geldiğinde iptal edebilirsiniz. Amazon bu hakkı size veriyor. 1 ay deneyin begenmezseniz 30. Gün iptal edin para vermeyin diyor yanım

Rise of the tomb raider güzel oldu

Nereye veriyor keyi? Yani hangi platform üzerinden oynayacağız?

Nereden veriyor hocam, ücretsiz mi?
Twitch e gir sağ üstte prime ikonu var ordan kasım ayında oyunları vericek key olarak gog epic ve origin olur tahminim platformlar bide altta yazı izle yazılan oyunlarda büyük ihtimalla dediğim gibi amazonun platformu var ordan indirilip oynanır

Boş olmasa bile istersen normal kredi kartından yap. Farketmez. 30. Gün geldiğinde iptal edebilirsiniz. Amazon bu hakkı size veriyor. 1 ay deneyin begenmezseniz 30. Gün iptal edin para vermeyin diyor yanım
istersen verirsin ama ben arkadaştan sanal kart aldım öyle hesap açtım kullanıyorum amazon primeı lol hediyeleri için

Hocam İlk Defa İninal Uygulamasini İndirip Sanal kart Olusturdum Ucretsiz Bir Sekilde Alip İptal Edebilirmiyim Ben Bunu?
evet ben öyle yapıyorum mesela

istersen verirsin ama ben arkadaştan sanal kart aldım öyle hesap açtım kullanıyorum amazon primeı lol hediyeleri için

evet ben öyle yapıyorum mesela
Hocam Denedim Yapamadim Acaba Rise Of The Tomb Raideri Kod olarak Ozelden Bana Atma Sansiniz Varmi?

Sanırım prime gaming alma zamanı geldi

Bu hediyeleri Kasım ayinda prime gaming alinca mi veriyorlar yoksa ondan önce almak gerekiyor mu

Sanırım prime gaming alma zamanı geldi

Bu hediyeleri Kasım ayinda prime gaming alinca mi veriyorlar yoksa ondan önce almak gerekiyor mu
Kasım ayının ilk günleri vericek oyunları yani şimdi alsanda kasım ayında da alsan fark etmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,280
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri