Yardım Xiaomi Redmi Note 8 Hızlı Şarj Sorunu

novarjin

80+
Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar yakın zamanda redmi note 8 telefon aldım ve aldıktan sonra farketimki çok yavaş şarj oluyor şarj aleti orijinal diye düşünüyorum 18w hızlı şarj simgesi var telefonu kendi şarj aleti ile şarja takıyorum hızlı şarj oluyor diyor ama tam şarj olması yaklaşık 3 saat sürüyor anca ultra pil tasarrufunda şarj ettiğimde 2 saat felan sürüyor şarj adaptörünü değiştir diyebilirsiniz hem kabloyu değiştirmeyi denedim hemde adaptörü normalinde hızlı şarj oluyor yazıyo ama başka taktığımda sadece şarj oluyor yazıyor denediğim adaptör 10w ama oda 3 saatte şarj ediyor kendi adaptörü 18w ama oda 3 saatte şarj ediyor sorun ne bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Adaptörünüz orijinal mi? Çıkış gücü nedir?

üsütünde çıkış gücü 18w destekliyor yazıyor ama 18watt verdiğini sanmıyorum dediğim gibi başka şarj aleti ile de aynı sürede şarj oluyor 10 watt şarj aleti ilede aynı 18watt şarj altei ielde aynı sürede şarj oluyor

arkadaşlar yakın zamanda redmi note 8 telefon aldım ve aldıktan sonra farketimki çok yavaş şarj oluyor şarj aleti orijinal diye düşünüyorum 18w hızlı şarj simgesi var telefonu kendi şarj aleti ile şarja takıyorum hızlı şarj oluyor diyor ama tam şarj olması yaklaşık 3 saat sürüyor anca ultra pil tasarrufunda şarj ettiğimde 2 saat felan sürüyor şarj adaptörünü değiştir diyebilirsiniz hem kabloyu değiştirmeyi denedim hemde adaptörü normalinde hızlı şarj oluyor yazıyo ama başka taktığımda sadece şarj oluyor yazıyor denediğim adaptör 10w ama oda 3 saatte şarj ediyor kendi adaptörü 18w ama oda 3 saatte şarj ediyor sorun ne bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Kardesim benim annemin telefonu da öyle ne yazık ki bu Redmi Note 8 de Kronik durum.
Mesela benim 67W lık Xiaomi şarj aletim var, birde 🤣 Kensa marka ( 9W ) dandik sarj adaptörü var.🤣
İkisi aynı surede sarj ediyor 🤣
Benim Poco F3 de Super hizli sarj derken.
Note 8 de 🤣 hızlı sarj diyor.
Yani normal telas yapma...
Hayırlı olsun.....🖐️

Accubattery uygulamasını indirip şarja takıp

Screenshot_2021-11-19-20-38-56-256_com.digibites.accubattery.jpg

Şarj durumunu ss atar mısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardesim benim annemin telefonu da öyle ne yazık ki bu Redmi Note 8 de Kronik durum.
Mesela benim 67W lık Xiaomi şarj aletim var, birde 🤣 Kensa marka ( 9W ) dandik sarj adaptörü var.🤣
Hayırlı olsun.....🖐️
Note 8 de süper hızlı şarj olmadığı için felan mı acaba

Ve kronik bir durum da yok

Hayırlı olsun.....🖐️
İnternette araştırıyorum hızlı şarj normalde 1 saat 45 dakika da felan şarj ediyormuş

google dan aratarak bulabilirsiniz çok bi bilgim yok benimde maalesef
googleda arattım adaptörün aynısı çıkıyor

Accubattery uygulamasını indirip şarja takıp

Alıntıyı görüntüle

Şarj durumunu ss atar mısınız

Note 8 de süper hızlı şarj olmadığı için felan mı acaba

Ve kronik bir durum da yok
deneyip ss atıcam