İlk önce Grimm ve The Descendant oyunlarını kütüphanene ekle, bunlar ücretsiz olup kart düşüren oyunlar.
Grimm ortalama 1 TL kazandırır, The Descendant da aynı şekilde 1 TL civarı kazandırır.
Bu şekilde bakiyen 5 TL'ye çıkar. Ardından ücretli oyunlara geçmemiz gerekiyor.
Bu iki paketi al, iki pakette toplamda 8 adet oyun var.
Includes 5 items: Cyberhunt, Planes, Bullets and Vodka, Razortron 2000, Rock 'N' Roll Defense, Rock 'N' Roll Defense: Soundtrack
store.steampowered.com
store.steampowered.com
İki paketin fiyatı toplamda 2.29 TL tutuyor ancak getirisi çok fazla.
Anlık olarak hesapladım ve kartların Steam kesintisiyle birlikte getirisi 8 TL civarı.
Paketlerin fiyatını çıkarttığımızda 5.71 TL kârın olmuş oluyor.
Şu anda bakiyen 10 TL'yi aşmış oluyor, tabi ki bunları anlık fiyatlara göre söylüyorum.
Hala bakiye gerekiyorsa şu oyundan da kart kasabilirsin, çok kârlıdır. Nerden baksan 2.5 TL kâr ettirir.
«Over the dream» is a documentary by Ivan Demkin. It tells us about adventures of CIS representatives at The International tournament. In this movie we will talk about one team and some of the tournament broadcasters – a commentator and an analyst.
store.steampowered.com
İstersen rehberime de bakabilirsin.
Forumda bir çok kişinin Idle Master'a merak saldığını fark ettim ve bunun için bir rehber hazırlamak istedim. Steam hesabınızda 5 dolarlık bir harcama yapmış olmanız gerekiyor, aksi takdirde kart düşürme özelliği açılmaz. Koleksiyon Kartları Nedir ve Ne İşe Yarar? Steam'de bir çok oyunda belli...
forum.donanimarsivi.com