Kaç MBPS İnternet Kullanıyorsunuz? -ANKET-

İnternet Hızınız?

• Oy kullanan toplam üye
    925
  • Anket kapatıldı .
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Mehmet Yılmaz Ben bir şey farkettim bu altyapı sorgulamada 1000 mbps download 8 upload diyor 1000e 1000 değilmi veya 100/100 büyük ihtimal sonuç hatalı ama o binada türknet fiber var ama giga değildir büyük ihtimal.
Türknet'in başka fiberi yok diye biliyorum ben. Gigafiber'dir o yani. Hayırlı olsun :)

Türknet'in başka fiberi yok diye biliyorum ben. Gigafiber'dir o yani. Hayırlı olsun :)
Şimdi sorguladığımda 100/5 beş fiber diyor. Sıkıntı var. İstersen adresi vereyim sen bir ba özelden verebilirim.

Şimdi sorguladığımda 100/5 beş fiber diyor. Sıkıntı var. İstersen adresi vereyim sen bir ba özelden verebilirim.
Gigafiber'i Turknet web sitesi harici sorgulayamazsınız bu arada.

Gigafiber'i Turknet web sitesi harici sorgulayamazsınız bu arada.
1641647107573.png

Herkese selam. Bir süredir böyle bir anket aklımdaydı. Pandemiyle birlikte internet kullanımları ciddi oranda arttı. Forumda da çok sayıda sorun yaşayan kullanıcılar görmeye başladım ve durumun genele baktığımızda nasıl devam ettiğini görmek istedim. Ankette aralıklar belirledim buna uygun şekilde oy verirseniz genel bir ortalama görebiliriz bence. Dileyenler bu gönderi altına Speedtest sonuçlarını da bırakabilir tabii ki.
Gigafiber aktif olsun speedtest i atarım reis

1641647676240.png
Mardinde bu hızı alabildiğime inanmıyorum NetSpeed :peepokalp:

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,516
Üyeler
187,692