Steam 10,29TL'ye ne alabilirim ?

Biraz fazla oyun yazmış olabilirim ama For honorda güzel bir oyundur. indirimli fiyatına gayet değer.

Biraz fazla oyun yazmış olabilirim ama For honorda güzel bir oyundur. indirimli fiyatına gayet değer.
Yok hocam istediğiniz kadar yazabilirsiniz estağfurullah. Benim için daha iyi olur daha çok oyun yazmanız :)

Keşke ne tür oyunlar sevdiğinizi yazsaydınız kafanızı birazcık karışmıştır şimdi muhtemelen. Ona göre öneri yapsaydık daha iyiydi.
Hocam daha çok sürekliliği olan , toplamda uzun saatlere dayanabilen , eğlenebileceğim , arkadaşlarla veya tek başıma oynayabileceğim oyunlar. Tür pek farketmez.

Satisfactory ve Astroneer var onlara bir göz gezdirebilirsiniz. Şuanda Rimworldde güzel bir indirim yok ama ilerleyen dönemlerdeki indirimlerdede ona bakabilirsiniz. Fallout new vegas var eski bir oyundur fakat hala güzeldir oynamadıysanız onuda tavsiye ederim.

The long dark epicgamesten almıştım hocam :) diğer önerilerinizi düşüneceğim.
Black Mesa yı kesinlikle tavsiye ederim half life 2 de aynı şekilde fiyatını sonuna kadar hak eden oyunlar ztn fiyatları çok ucuz şuan

Hack and Slash ile ilginiz varsa Bayonettayıda önerebilirim.

Black Mesa yı kesinlikle tavsiye ederim half life 2 de aynı şekilde fiyatını sonuna kadar hak eden oyunlar ztn fiyatları çok ucuz şuan
Hocam half life oyunlarının hikayesini bilmiyorum ve half life 1 i de oynamadım sorun olur mu hikaye açısından ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,084
Üyeler
184,385
Son üye
problemliyim
Geri