sevdiğim oyunlardan biri kütüphaneme daha ilerki zamanlarda eklemeyi düşünüyorum.Alıntıyı görüntüle
Kütüphanenizde yoksa almanızı öneririm. Araçları modifiye edip, motorlarıyla şanzımanlarıyla oynayıp otobanda diğer araçlarla kaza yapmak aşırı zevkli oluyor.
Keşke ne tür oyunlar sevdiğinizi yazsaydınız kafanızı birazcık karışmıştır şimdi muhtemelen. Ona göre öneri yapsaydık daha iyiydi.Teşekkürler hocam düşüneceğim.
Yok hocam istediğiniz kadar yazabilirsiniz estağfurullah. Benim için daha iyi olur daha çok oyun yazmanızBiraz fazla oyun yazmış olabilirim ama For honorda güzel bir oyundur. indirimli fiyatına gayet değer.
Simülasyon oyunlarını seviyorsan streamer simülatör deneyebilirsin.Bende olan oyunlar: rust , premium PUBG , payday 2 , left 4 dead 2 , ets 2 ,witcher 3.
Hocam daha çok sürekliliği olan , toplamda uzun saatlere dayanabilen , eğlenebileceğim , arkadaşlarla veya tek başıma oynayabileceğim oyunlar. Tür pek farketmez.Keşke ne tür oyunlar sevdiğinizi yazsaydınız kafanızı birazcık karışmıştır şimdi muhtemelen. Ona göre öneri yapsaydık daha iyiydi.
The Long Dark
Black Mesa
Half Life 2
Black Mesa yı kesinlikle tavsiye ederim half life 2 de aynı şekilde fiyatını sonuna kadar hak eden oyunlar ztn fiyatları çok ucuz şuanThe long dark epicgamesten almıştım hocamdiğer önerilerinizi düşüneceğim.
Hocam half life oyunlarının hikayesini bilmiyorum ve half life 1 i de oynamadım sorun olur mu hikaye açısından ?Black Mesa yı kesinlikle tavsiye ederim half life 2 de aynı şekilde fiyatını sonuna kadar hak eden oyunlar ztn fiyatları çok ucuz şuan