isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
Normal hocam.
aynen dün 70 gb boş alan vardı write 100 düşmüştü hatırlarsanızDoluluk oranını %80'e yakın yapıp tekrar dener misin? Bir şey merak ettim.
BX500, GX1 gibi saçmaladı.aynen dün 70 gb boş alan vardı write 100 düşmüştü hatırlarsanız
he ya baya saçmaladı crucial pu seni çıkartanı emiBX500, GX1 gibi saçmaladı.![]()
aynende kullanmaya değer mi ?Şuan değerler gayet iyi ancak bazen sorunlar %90'ı geçince ortaya çıkmaya başlıyor.
Elinizde varsa kullanmaya devam edin ancak sıfır olarak ben almazdım.aynende kullanmaya değer mi ?
elimde hocam.Elinizde varsa kullanmaya devam edin ancak sıfır olarak ben almazdım.
donanimarsivi.com
Şuanlık kullanın ancak hızları çok düşürse yeni bir SSD şart. Bunuda depolama olarak kullanırsınız ancak içerisine oyun kurulmaz. Oyunu içerisine atarsınız ama kurmanızı tavsiye etmem. Tabi hızı düşerse yoksa kullanmaya devam. Veya hızı düşerse servise gönderip para iadesi de talep edebilirsiniz gelen parayla sorunsuz SSD alırsınız. Seçim sizin.elimde hocam.
Bende yakında 860EVO Alacağım.Şuanlık kullanın ancak hızları çok düşürse yeni bir SSD şart. Bunuda depolama olarak kullanırsınız ancak içerisine oyun kurulmaz. Oyunu içerisine atarsınız ama kurmanızı tavsiye etmem. Tabi hızı düşerse yoksa kullanmaya devam. Veya hızı düşerse servise gönderip para iadesi de talep edebilirsiniz gelen parayla sorunsuz SSD alırsınız. Seçim sizin.