Razer black shark v2 x Ses Az Gelme Sorunu

reglob

80+
Reaksiyon skoru
3
razer black shark v2 x in sesi cok az geliyo bunu nasıl düzeltebilirim

Bu gördüğüm kaçıncı konu oldu bu kadar sorunlumuymuş bu kulaklık

Bende anlamadım diye üzülmüştüm. Geçmiş olsun

mallesef bu kadar sorunlu
Bende almıştım yedek kulaklık olarak ama iade ettim daha sonra. Hs60 pro aldım bugün amazondan 500 tl ye oda sorunlu çıkmaz inşallah

ARKADAŞLAR ÇÖZDÜM!!!!! Nasıl yaptım tam olarak ben de bilmiyorum, 3 saat boyunca aynı ayarlar kısmında döndüm dolaştım. En sonunda Aygıt Yöneticisi>Ses, oyun ve ... ayarları kısmından Realtek'i devredışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü. Kısa devre yapmış gibi bir şey oldum galiba ama şu an gayet güzel çalışıyor mikrofon.

Bende almıştım yedek kulaklık olarak ama iade ettim daha sonra. Hs60 pro aldım bugün amazondan 500 TL ye oda sorunlu çıkmaz inşallah
İade edilebiliyor mu?
Kulaklık olduğu için iade yok diye biliyorum?

ARKADAŞLAR ÇÖZDÜM!!!!! Nasıl yaptım tam olarak ben de bilmiyorum, 3 saat boyunca aynı ayarlar kısmında döndüm dolaştım. En sonunda Aygıt Yöneticisi>Ses, oyun ve ... ayarları kısmından Realtek'i devredışı bıraktım ve PC'yi yeniden başlattım. Geri açınca Realtek'i tekrar etkinleştirdim ve sorun çözüldü. Kısa devre yapmış gibi bir şey oldum galiba ama şu an gayet güzel çalışıyor mikrofon.
mc degil ses cok az

arkadaşlar bende de kulakıgın tekerlegını sonuna kadar cevırmeme ragmen az da olsa ses gelıyor. sizde de durum boylemı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,041
Üyeler
184,561
Son üye
krts_riza
Geri