Çözüldü✓ i5 11500 2600 TL ye satılıyor fiyat nasıl?

Öyle malesef, forumda bile bolca var gelirler birazdan :D
Geldiler bile :LOL:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ticaret yaparken karşındakinin ürünü ne kadara aldığına göre değil , ürünün piyasadaki fiyatı ne adam sana ne kadar satıyor ona bakarsın adam isterse %100 kar etsin , ben ürünü piyasanın altında aldıktan sonra adamın ne kadar kar ettiğini neden kafaya takayım.
Madem ticaret yapacaksınız resmi distribtör olun o zaman kimse laf etmesin önüne gelen ticaret yapmaya kalkarsa olacağı bu zaten

Yazık sana , bildiğini oku 700 TL fazla ver adına faturalı al sen

Geldiler bile :LOL:

Madem ticaret yapacaksınız resmi distribtör olun o zaman kimse laf etmesin önüne gelen ticaret yapmaya kalkarsa olacağı bu zaten
Bu arada bilgin olsun o 3300 TL'ye satan fatura kesen satıcılarda indirim olduğu zaman ucuza alıp halen o ürünleri aynı fiyatlara satmaya devam ediyorlar ;) olsun ama fatura kesiyorlar. :ROFLMAO:

Yazık sana , bildiğini oku 700 TL fazla ver adına faturalı al

Yazık sana , bildiğini oku 700 TL fazla ver adına faturalı al sen

Bu arada bilgin olsun o 3300 TL'ye satan fatura kesen satıcılarda indirim olduğu zaman ucuza alıp halen o ürünleri aynı fiyatlara satmaya devam ediyorlar ;) olsun ama fatura kesiyorlar. :ROFLMAO:
Biz ne diyoruz resmi satıcı olsun gitsin fatura kessin mağdem ticaret yapacaksa , yoksa kendini itopya ggen gibi firmalar görmesin

Biz ne diyoruz resmi satıcı olsun gitsin fatura kessin mağdem ticaret yapacaksa , yoksa kendini itopya ggen gibi firmalar görmesin
Ya adam belki bir indirim gördü , dedi bu ayda cebime bir 500 tl fazla girsin, satarım bu ürünü diye aldı , koydu sahibinden'e , şirket mi kursun şimdi bunun için ya , Allah allah , ticaret ufaktan başlar belki mendil satarak başlarsın çocukken belki de su , yeterli parayı kazanırsan , belki bir gün şirket kurarsın , insanların bu zor şartlarda cebine girecek biraz paranın bu kadar peşine düşmeyin yazıktır ya , hadi piyasanın üstüne satsa amenna , adam piyasanın 700 tl altına 2600 tl'ye satıyor işte . Ne olsun istiyorsun el insaf be , O indirimi yakaladıysa onun da biraz ekmeğini yesin, bu da batmasın bu kadar size .

Bende vatandan 1900 TL aldım, satacaktım vazgeçtim kullanıyorum mutluyum.

Ya ulan adam belki bir indirim gördü , dedi bu ayda cebime bir 500 TL fazla girsin, satarım bu ürünü diye aldı , koydu sahibinden'e , şirket mi kursun şimdi bunun için ya , Allah allah , ticaret ufaktan başlar belki mendil satarak başlarsın çocukken belki de su , yeterli parayı kazanırsan , belki bir gün şirket kurarsın , insanların bu zor şartlarda cebine girecek biraz paranın bu kadar peşine düşmeyin yazıktır ya , hadi piyasanın üstüne satsa amenna , adam piyasanın 700 TL altına 2600 TL'ye satıyor işte . Ne olsun istiyorsun el insaf be , O indirimi yakaladıysa onun da biraz ekmeğini yesin, bu da batmasın bu kadar size .
Aynen herkes birbirine geçirsin en üsttekiler fiyatı arttıyor napalım piyasa bu bizde arttılalım bi de piyasanın böyle olduğuna harbi inandırmaya çalışıyorsunuz. Adam al satçı diyorum yok acıyalım yok yazık günah. Herkese acıyacaksak işimiz var. İhtyacı olanlar değil aç gözlüler alıyor diziyorlar 2.ele

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,067
Üyeler
184,565
Son üye
laptopalcam
Geri