❌İndirim Bitti! GTX 1650 - MAG A650 PSU - ANAKART - KLAVYE BUNDLE 4000 TL ŞOK FİYAT !!!

Hocam hepsiburada efsaneler klübü üyesiyim. Çok alışveriş yapıyorum bu duruma gelipte red edilen hiç alışverişim olmadı. Aldım yani resmi olarak. :D

O sistemi Vatandan aldın değil mi ? o indirimler neydi öyle... Bende gtx 1650 - i3 10100fli sistemi 6300 liraya almıştım o indirimden. 3050'li sistem hemen bitmişti... üzdü doğrusu. İşin güzel tarafı sistemin bütün parçaları çok iyiydi.
Aynen vatandan almıştım. 6.300lük sistemi naptınız peki

Aynen vatandan almıştım. 6.300lük sistemi naptınız peki
7800'e sattım birine. Bir günde satıldı. Acayip fırsattı. Senin sistemi alsaydım ama kullanırdım. 3050'li bütün bileşenleri iyi fp sistem bakıyorum hala. 5500 seviyesine inerse alıcam 3050.

7800'e sattım birine. Bir günde satıldı. Acayip fırsattı. Senin sistemi alsaydım ama kullanırdım. 3050'li bütün bileşenleri iyi fp sistem bakıyorum hala. 5500 seviyesine inerse alıcam 3050.
Dostum ben bu efsaneler kulübüne bir üye olamadım hep tutar olarak 10 binleri bile gördüm ama 20 adet ürün almadığım için olmadı çok bir avantajı varmı şuanda da rakam olarak tutmuş ama ürün sayısı eksik gereksiz ürün alıp üye olmaya değer mi

Dostum ben bu efsaneler kulübüne bir üye olamadım hep tutar olarak 10 binleri bile gördüm ama 20 adet ürün almadığım için olmadı çok bir avantajı varmı şuanda da rakam olarak tutmuş ama ürün sayısı eksik gereksiz ürün alıp üye olmaya değer mi
bir lira faydasını görmedim, üç kuruş ekmeğini yemedim. saçma sapan bir şey... Sanırım sadece müşteri ilişkileri aşamasında call centerda işinizi erken çözüyolar yağlı kapı olduğunuz için başka bir numarası yok.

bir lira faydasını görmedim, üç kuruş ekmeğini yemedim. saçma sapan bir şey... Sanırım sadece müşteri ilişkileri aşamasında call centerda işinizi erken çözüyolar yağlı kapı olduğunuz için başka bir numarası yok.
Teşekkür ederim gerek yok o zaman 😂

ne oldu son durum satın aldınızmı
1651150202578.png

Hayırlı olsun gönderilmiş olmasına çok sevindim. Ama siz yinede koli gelip açana kadar kesin diye bakmayın nolur nolmaz sürpriz olmasın sonra :)

Hayırlı olsun çok iyi fiyat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,280
Üyeler
184,423
Son üye
ByBuLuT
Geri