kms8.msguides.com Zararlı mı?

uyg4rcik

80+
Reaksiyon skoru
44
Windows lisansınız yakın sürede sona erecektir uyarısını aldıktan sonra windows etkinleştirme videolarına bakarak windowsumu etkinleştirdim. Arkadaşım da bu yöntemle yaptığı için bir sorun olacağını düşünmedim.
kms8.msguides.com
slmgr /ipk slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato
bu komutları kullanarak etkinleştirdim. Herhangi bir sıkıntı olur mu ? Olursa ne gibi sıkıntılar olur? Kaldırabilir miyim?

Windows lisansınız yakın sürede sona erecektir uyarısını aldıktan sonra windows etkinleştirme videolarına bakarak windowsumu etkinleştirdim. Arkadaşım da bu yöntemle yaptığı için bir sorun olacağını düşünmedim.
kms8.msguides.com
slmgr /ipk slmgr /skms kms8.msguides.com slmgr /ato
bu komutları kullanarak etkinleştirdim. Herhangi bir sıkıntı olur mu ? Olursa ne gibi sıkıntılar olur? Kaldırabilir miyim?
ben hep bu yöntemle etkinleştiriyorum hocam hiç bir sorun olmuyor

ben hep bu yöntemle etkinleştiriyorum hocam hiç bir sorun olmuyor

Sizi bir sunucuya bağlıyor ve ondan sonra neler olacağını bilmiyorsunuz :) PC'nize bir şey olmaz ama verileriniz için aynı şeyi diyemem.

Sizi bir sunucuya bağlıyor ve ondan sonra neler olacağını bilmiyorsunuz :) PC'nize bir şey olmaz ama verileriniz için aynı şeyi diyemem.

Tam bilgisinin olduğunu sanmıyorum.

1.5 seneden beri hiç bir sıkıntı olmadı hocam

Arkada Kaç defa Proxy değişikliği oldu bilgisayarımızda. Hem bende hem arkadaşta. Sakat bir durum. KMSpico gibi şeylere bulaşmayın. Kaçak Gaming windows kullanıyorum Revios ama onunda nekadar sağlıklı olduğunu allah bilir :D

Video sahibinin mi?
Evet, video sahibinin. Hacker olabilir ama tüm videolarını izledim ancak bazı yerlerde dediği şeyler daha önceki/sonraki dediği şeylerle çelişiyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri