Breaking Bad İzlemeye değermi Dostlar ?

WitGeralt

80+
Reaksiyon skoru
130
hayatında hiç breaking bad izlememiş birine önerir misiniz ?

boşuna dünyanın en iyi dizisi seçilmedi şuana kadar çok şey kaçırdın bile zamanın varsa hemen başla.

boşuna dünyanın en iyi dizisi seçilmedi şuana kadar çok şey kaçırdın bile zamanın varsa hemen başla.
Sorman hata bence. Direk başla.
Kesinlikle öneririm. Dünyanın en iyi dizisi. Bunu ben demiyorum. 21. yüzyılın en iyi dizisi seçildi.
genelde sinema filmlerine meraklıyım . breaking bad , game of thrones , Prison Break , The Walking Dead gibi dizileri izlemedim
breaking bad çok övülüyor birazdan başlıyacağım :)

genelde sinema filmlerine meraklıyım . breaking bad , game of thrones , Prison Break , The Walking Dead gibi dizileri izlemedim
2 bölüm dayanmaya çalış derim ilk 2 bölüm sıkıcı gelebilir.

Hocam diziler sinemalardan çok daha iyi bence. Şahsen arkadaşımla etkinlik olsun diye sinemaya gitme harici film izlemiyorum.

Hocam diziler sinemalardan çok daha iyi bence. Şahsen arkadaşımla etkinlik olsun diye sinemaya gitme harici film izlemiyorum.
sinema filmleri bana daha güzel geliyor .bu zamana kadar izlediğim tek dizi the witcher dizisiydi :)

sırf memeleri için izleyeceğim bende(dizi haterıyım, hiç dizi sevmem.)

Valla bir tek banami sarmadı bu dizi millet yorumlar da çok övüyor ben 3 sezon izledim (anca dayanabildim) sonra bıraktım

hayatında hiç breaking bad izlememiş birine önerir misiniz ?
DEĞER
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bir tek banami sarmadı bu dizi millet yorumlar da çok övüyor ben 3 sezon izledim (anca dayanabildim) sonra bıraktım
Ortaları sıkıcı ama sonlara doğru çok güzel, dram dizisi ne kadar sararsa o kadar güzel. Beni çok sarmıştı

3. sezon sonrası açılıyor dizi. Hele ilk sezon tamamen karakter gelişimine odaklanıyor, doğru dürüst hiç aksiyon yok. Başlarda biraz sıkılırsan normaldir. Sakin kafayla vakit ayırarak izle, pes etme. Kendisi bana şu ana kadar hiçbir dizide yaşamadığım duyguları yaşatmıştır. Walter yerine ben sinir krizi geçirdim resmen bazı anlarda. Büyük başarı, karakterleri benimsetiyor.

Geri