Yunus "Sessiz"
80+
- Reaksiyon skoru
- 271
Cooler Master CH-321 kulaklığı dün satın aldım, bugün kargoda. Sizce iyi bir kulaklık mı?
Kablosuz kulaklıklar ile bunun fiyatı aynı mı hocam...Tamamen beklentine göre değişir. Fazla bir şey beklemiyorsan işini görür.
Benim sevmediğim bir kulaklık, kablolu kulaklıkları sevmiyorum.
Dip ses gibi olaylar falan yok değil mi? Rampage comforttan geçiş yapıyorum buna.Ben kullanıyorum. Fena değil. Ses mikrofon falan iyi. En büyük sıkıntısı çok terletiyor hocam. Pişiyor kulaklarım...
Teşekkür ederim.Valla reis çok anlamıyorum ama harici rahatsız edici bir ses almıyorum kulaklıktan. Dedigim gibi tek sıkıntı terletmesi. Yazılımı falan yok zaten. Direk tak, kullan.
Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim çok soru işareti bırakan bir kulaklık benim kafamdaDip ses gibi olaylar falan yok değil mi? Rampage comforttan geçiş yapıyorum buna.
İşte değil, keşke olsa.Kablosuz kulaklıklar ile bunun fiyatı aynı mı hocam...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dip ses gibi olaylar falan yok değil mi? Rampage comforttan geçiş yapıyorum buna.
450 TL.İşte değil, keşke olsa.
Sizce iyi mi demişsin bende ona istinaden öyle dedim.
Satın aldığın fiyatı yazarsan daha iyi olabilir.
Videosunu çekeceğiz, belli bir kullanımdan sonra.Deneyimlerini paylaşırsan sevinirim çok soru işareti bırakan bir kulaklık benim kafamda
O zaman İLK deneyimini ve comfortla karşılaştırmasını gelince foruma yaz?450 TL.
Videosunu çekeceğiz, belli bir kullanımdan sonra.
Senin bütçen için çok mu yüksek oldu bilmiyorum ama G335 indirimde.450 TL.
Videosunu çekeceğiz, belli bir kullanımdan sonra.
Comforttan iyi olacağını düşünsekte tabii ki karşılaştırmasını yaparız. Yapınca @samet4747XT kendi profilinden haber verir.O zaman İLK deneyimini ve comfortla karşılaştırmasını gelince foruma yaz?
Aman hocam o kadar yükselemeyiz.Senin bütçen için çok mu yüksek oldu bilmiyorum ama G335 indirimde.
250₺ fark var.
Kullananlar iyi olduğunu söylemiş.
![]()
Logitech G335 Oyuncu Kulaklık Seti İncelemesi
Logitech G serisinin en hafif oyuncu kulaklık setini inceledik: G335. Bu rengarenk kulaklığın sesi, mikrofonu, ergonomisi nasıl? İncelememizde yakındanwww.technopat.net
Logitech G335 Oyuncu kulaklığı alınır mı?
Daha fazla zam gelmeden kendime bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Farem Logitech G203 Lightsync lila renkli modeli. Bu renge uygun mümkünse lila renkte bir oyuncu kulaklığı almak istedim ama 2000TL'yi aşmış fiyatları görünce bende içerisinde mor renk barındıran bu Logitech G335 oyuncu...www.technopat.net
![]()
Logitech G335 Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Logitech G335 Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile 981-000978 ITOPYA'dawww.itopya.com