15000tl telefon önerisi

S22 önereceğimde ısınma ve pil sorunu var cihazda. Bu sorunları iyi araştırarak sonuca varabilirsin.

iPhone 11 derdim ama kesinlikle 15 bin TL ye şuan değmez ekranı kötü ve pahalı yani android bakman gerekiyor bu bütçe ile maalesef

iPhone 11 derdim ama kesinlikle 15 bin TL ye şuan değmez ekranı kötü ve pahalı yani android bakman gerekiyor bu bütçe ile maalesef
Geçen Gürgençlerde 13k ya düşmüştü eğer hala 13k olsaydı 11'ide önerecektim ama en düşük fiyat 14.200

s20 fe nin üzerine çıkmayın derim , daha üzerinde bir telefon almak isteyen minimum iphone 12 almalı

Ne alaka ? Mantıklı bir neden sun.
en pahalı android telefonuda alsan deneyim olarak ek bir şey sunmayacak daha üst seviye bir deneyim için bir iphone tercih etmek lazım şuan içinde alınması gereken en minimum iphone ip12

Samsung Z Flip3 nasıldır peki?
Güzel cihaz ama 1. telefon olarak kullanmak biraz saçma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

en pahalı android telefonuda alsan deneyim olarak ek bir şey sunmayacak daha üst seviye bir deneyim için bir iphone tercih etmek lazım şuan içinde alınması gereken en minimum iphone ip12
İphone X de alsan 13 pro max'de alsan deneyim olarak aynı şeyi sunacak ? O zaman gidip X alalım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,254
Üyeler
197,166
Son üye
Mertens24253466
Geri