❌İndirim Bitti! 950 TL !!!HyperX Cloud Core Wireless (DTS) Oyuncu Kulaklığı

Bu marka kullanan var mı arkadaşlar void elite kulaklıktan buna geçilir mi ?

Ben kulaklık arıyorum ama cloud 2 mi almak mantıklı bunumu cloud 2 899 TL ye düştü ondan bı sormak istedim rekabetçi oyunlar için arıyorum kulaklık
7.1 dışında pek fark yok gibi görünüyor ki bunda dts de var.
yine de kullanan bir arkadaş yorumlarsa daha iyi olur.

Beyler ürünü aldım da. Direkt karttan şifre istemeden parayı çekti. Normal mi bu? Kuveyt türk kullanıyorum.

Alsan bir dert almasan bir dert bir kulaklığa maaşımım ciddi bir kısmını vermek istemiyorum ama bu fiyata da bu segmentte kablosuz yok gibi

beleşe veriyorlar. fırsat bu fırsat.

Peşin fiyatına 12 taksitte yapıyor bu kulaklığa :devilish:

Yapıştırdım bende ama gamepower ranger dan gecicem umarım mikrofonu veya müzik dinlerken gelen ses kalitesi pişman etmez :D

3 tane kaptım teşekkürler.

Ben 7.1 e fazla alıştım sıkıntı olr mu acaba normale geçsem
bilemiyorum hocam 7.1 hiç kullandığım bir özellik değil sevmiyorum ama dts ile ona yakın bir sanal deneyim verebilir teoride... bu arada ürün özelinde konuşacak olursak fiyat çok iyi düşünürseniz kaçırmayın

Umarım gecikme değerleri iyidir be :D Direkt yapıştık da gecikme,pil ömrü, mikrofon kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Neyse patlamayız umarım.

Umarım gecikme değerleri iyidir be :D Direkt yapıştık da gecikme,pil ömrü, mikrofon kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Neyse patlamayız umarım.
pilli mi bu bide gerek yok kalsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pilli mi bu bide gerek yok kalsın
ek olarak mouse pilli falan olsa kapatırsın alttan kullanmadığın zaman olur biter ama kulaklık her zaman gerekir bunun 3-4 günde pili biter fuzuli para israfı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,224
Üyeler
197,164
Son üye
L1th
Geri