nurettinsevinc
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 392
Bu marka kullanan var mı arkadaşlar void elite kulaklıktan buna geçilir mi ?
7.1 dışında pek fark yok gibi görünüyor ki bunda dts de var.Ben kulaklık arıyorum ama cloud 2 mi almak mantıklı bunumu cloud 2 899 TL ye düştü ondan bı sormak istedim rekabetçi oyunlar için arıyorum kulaklık
Normal amazon bir şey istemeden çekiyor.Beyler ürünü aldım da. Direkt karttan şifre istemeden parayı çekti. Normal mi bu? Kuveyt türk kullanıyorum.
Ben 7.1 e fazla alıştım sıkıntı olr mu acaba normale geçsem7.1 dışında pek fark yok gibi görünüyor ki bunda dts de var.
yine de kullanan bir arkadaş yorumlarsa daha iyi olur.
bilemiyorum hocam 7.1 hiç kullandığım bir özellik değil sevmiyorum ama dts ile ona yakın bir sanal deneyim verebilir teoride... bu arada ürün özelinde konuşacak olursak fiyat çok iyi düşünürseniz kaçırmayınBen 7.1 e fazla alıştım sıkıntı olr mu acaba normale geçsem
pilli mi bu bide gerek yok kalsınUmarım gecikme değerleri iyidir beDirekt yapıştık da gecikme,pil ömrü, mikrofon kalitesi hakkında hiçbir fikrim yok. Neyse patlamayız umarım.
ek olarak mouse pilli falan olsa kapatırsın alttan kullanmadığın zaman olur biter ama kulaklık her zaman gerekir bunun 3-4 günde pili biter fuzuli para israfıpilli mi bu bide gerek yok kalsın