Öneri 2. El klavye mouse

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
477
Sizce 2. El klavye mouse almalı mıyım kontrol ettikten sonra değişik başka birşeyi çıkabilir mi bu konuda 2. El alan kişilerden tavsiye bekliyorum

İyi temizlemelisin ve her parcasına ayrıntılı bak garantiside duruyorsa daha iyi

arada güzel fiyat farkı varsa alacağın klavye/mouse temizse alınabilir ama sonuçta onlarında bir tıklama ömrü var bunu bilerek almak lazım

Alabilirsiniz yalnız hijyene dikkat etmek şartıyla. Genellikle tuş aralarına falan bir şeyler kaçmış oluyor. fare sensörü düzgün çalışmıyor, tuş basımı düzgün olmuyor vesaire.

İnternet cafelerden alınacaksa hiç bulaşma derim. Kinin kullandığı belli değil, birde alıp evine götüreceksin

Ben şahsen tercih etmem. Hijyenik olmayabilir klavye mouse başinda cips falan yenilmesinden hoşlanmam.

Sahibinden.com dan alıcam

Ben şahsen tercih etmem. Hijyenik olmayabilir klavye mouse başinda cips falan yenilmesinden hoşlanmam.
Kullanan kişi 3 ay temiz kullandığını ve şuan 4 ay boyunca kutusunda satılmayı beklediğini söyledi ne kadar doğru bilemem

Ayrıntılı incele ve malum iyi temizlemelisin
Bunları alırken mi yapmamı söylüyorsun alırsam mecbur buluşup alıcam yanımda laptop götürüp sadece çalışıp çalışmadığına balabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,305
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri