(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,199
Naysa girdiğim de böyle bir bildirimle karşılaştım.
Detaylı bilgisi olanlar bilgi verebilir mi?
Eskiden 1TL yüklediğinizde günlük yapabileceğiniz kazı kazanlar veriyordu, onu 20TL yaptılar. Herhangi bir şey yok.Naysa girdiğim de böyle bir bildirimle karşılaştım.
Aaa kotu olmuş.Eskiden 1TL yüklediğinizde günlük yapabileceğiniz kazı kazanlar veriyordu, onu 20TL yaptılar. Herhangi bir şey yok.
Hocam nasıl kar oluyor? Banka hesabı ile para gönderirken banka senden 1.61 TL ücret alıyor. 1 TL çıksa 60 kuruş zarardasın yüksek meblaların çıkmasının şansı düşüktür bence.Vay be, ekmeğini az yemedik. Demek değiştirmişler. Canları sağ olsun. Her türlü kâr.
Ben İş Bankası, Ziraat üzerinden gönderiyorum ücret almıyor. Senin hesabınla ilgili durum olabilir.Hocam nasıl kar oluyor? Banka hesabı ile para gönderirken banka senden 1.61 TL ücret alıyor. 1 TL çıksa 60 kuruş zarardasın yüksek meblaların çıkmasının şansı düşüktür bence.
Ziraat üzerinden göndermek istediğimde benden 2.50TL kesiyor. Sizden nasıl kesmiyor?Ben İş Bankası, Ziraat üzerinden gönderiyorum ücret almıyor. Senin hesabınla ilgili durum olabilir.
enpara havale eft ücretsiz kesinlikle öneriririm