Yardım ACİL! Vivense.com GÜVENİLİR Mİ?

wesy

80+
Reaksiyon skoru
174
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var bir masa almak istiyorum almak istediğim masa trendyol hepsiburadada 1200TL iken vivense.com'da 789 TL'ye satılıyor bu site güvenilir mi? sizce alayım mı?

Güvenilir ancak hazır depodan göndermiyorlar o yüzden baya geç geliyor genelde. Hatta türk telekom hattınız varsa fırsatlar kısmında vivensede %10 indirim vardı geçenlerde hâla bitmediyse.

Güvenilir ancak hazır depodan göndermiyorlar o yüzden baya geç geliyor genelde. Hatta türk telekom hattınız varsa fırsatlar kısmında vivensede %10 indirim vardı geçenlerde hâla bitmediyse.
2 haftada da gelse sıkıntı yok acelem yok fiyatı aşırı uygun fiyatına göre beklemeye değer.

ya göz var nizam var siteye baksan bile anlarsın zaten güvenli olduğunu

Dolandırıcı değil ama ürün kalitesi ve gönderim süresi iyi değil.

Vivense beni çok mağdur etti bu yüzden öneremem.
Ama ordaki ürünlerin zaten genelde üreticisi Vivense değil, sizin üründe öyleyse ürün adını bir Google'da aratın, farklı platformda üretici firma tarafından satışını bulabilirsiniz.

Vivense beni çok mağdur etti bu yüzden öneremem.
Ama ordaki ürünlerin zaten genelde üreticisi Vivense değil, sizin üründe öyleyse ürün adını bir Google'da aratın, farklı platformda üretici firma tarafından satışını bulabilirsiniz.
üreticisi ceramical sanırım ama fiyatı çok uygun işte hepsiburada trendyol gibi sitelerde aynı marka aynı masa 1.2k burda 790tl

üreticisi ceramical sanırım ama fiyatı çok uygun işte hepsiburada trendyol gibi sitelerde aynı marka aynı masa 1.2k burda 790tl
Bahsettiğin masa buysa güncel kurda alınır. Vivense hakkında bilgim yok ama bu masayı yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: wesy
Bahsettiğin masa buysa güncel kurda alınır. Vivense hakkında bilgim yok ama bu masayı yaklaşık 1-1.5 senedir kullanıyorum.
evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güvenilir ben masa aldım ama pek kalite beklemeyin
neden ne gibi sorunlar var kalite olarak

evet masa bu deneyimlerini anlatır mısın ustam alayım mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden ne gibi sorunlar var kalite olarak
Aynı masa var bende. Profiller çok ince alyan ile vidaları sıkarken eziliyor. Üst tabla fena değil ama altı emanet duruyor. Fps oyunları oynuyosan cross çevirirken sallanıyor. Sallanması rahatsız etmez dersen kullanırsın. Kurması tek başına 10 dk sürer en fazla. Fiyat performans mı dersen kötü değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,103
Üyeler
197,126
Son üye
Emirh4nn
Geri