ASUS ROG Strix Scope RX 1.499 TL

Turkiyee

80+
Reaksiyon skoru
68
Klavye arayan arkadaşlar için düşünebilir, En son Mart ayında bu fiyat bantlarına inmiş

İnceleme videosu;

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Loky
1 sene kullandım. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim.

Güzel klavye fakat benim gözüm hala Apex Pro'da :) Alacaklara hayırlı olsun.

Gerçekten efsane klavye ancak şuan ki fiyatı ile maalesef zor, en azından benim :) Umarım bir gün size nasip olur
Ben çoktandır seyrediyorum o klavyeyi. Alabileceğimi de sanmıyorum. Seyretmek hobimiz olmuş. Umarım bir gün nasip olur.

Ederi 1k denildiği gibi. Çok boş hiçbir özelliği yok. Dün Taner hocam da aynısnı söylemişti videoda. Cherry Mx red switch olsaydı belki alınırdı. Bu asusun ürettiği switchler 1 tık daha sesli. Cherry Mx red gibi switch malesef yok.

Ederi 1k denildiği gibi. Çok boş hiçbir özelliği yok. Dün Taner hocam da aynısnı söylemişti videoda. Cherry Mx red switch olsaydı belki alınırdı. Bu asusun ürettiği switchler 1 tık daha sesli. Cherry Mx red gibi switch malesef yok.
Piyasa fiyatlarına bakıp fikrimi değiştirdim eve bilek desteğinin olmaması ve Cherry Mx red switchlerinin olmaması biraz eksi ancak fn lock fonksiyonunun olması ve fn5 tek sonraki tuşların multimedya tuşları olarak kullanılabilmesi çok güzel. Bu fiyata 0 klavye de kalmamış malesef piyasada. Klavye arayanlar için çok güzel bir tercih gibi gözüküyor şuanda. Hazır indirim de devam ediyorken uplayakım postu millet faydalansın.

Piyasa fiyatlarına bakıp fikrimi değiştirdim eve bilek desteğinin olmaması ve Cherry Mx red switchlerinin olmaması biraz eksi ancak fn lock fonksiyonunun olması ve fn5 tek sonraki tuşların multimedya tuşları olarak kullanılabilmesi çok güzel. Bu fiyata 0 klavye de kalmamış malesef piyasada. Klavye arayanlar için çok güzel bir tercih gibi gözüküyor şuanda. Hazır indirim de devam ediyorken uplayakım postu millet faydalansın.
Valla öyle piyasa uçuk. Mekanik rampage'ler bile 700tl. Ona bakınca 1500tl ye çok hoş bir klavye.

Valla öyle piyasa uçuk. Mekanik rampage'ler bile 700tl. Ona bakınca 1500tl ye çok hoş bir klavye.
Hyperxlere bakıyosun 2k dan başlıyor pudding keycapsler multimedya tuşları vs çok güzel ama onlarda da hyperxin kendi switchleri var bu asusun kendi ürettiği optik mekanik lineer switchler gayet iyi duruyor. Uzun kullanımda da memnun olan çok insan var. İhtiyacı olan kaçırmasın yani. Tek büyük eksiği bilek desteği biraz yüksek bir klavye pek konforlu olmayabilir. Bu arada kutu içeriği olarak çok fakir olduğunu ve rog serisine yakışmadığını söylemekte fayda var. İnsan bir tuş sökme aparatı koyar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,244
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri