JackoChicken
80+
- Reaksiyon skoru
- 50
- Bütçe
- 1100
Ses kasabileceğim ve kaliteli ses veren bir oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem 1100 TL
Cloud 2 alSes kasabileceğim ve kaliteli ses veren bir oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem 1100 TL
ona eski kötü falan diyolar arkadaşım jbl quantum 400 önerdi o nasıl?Cloud 2 al
eski diye saçma şekilde kötülüyorlar taş gibi kulaklık güncel kulaklıkların çoğuna taş çıkartır cloud 2 alona eski kötü falan diyolar arkadaşım jbl quantum 400 önerdi o nasıl?
ama bunu sadece pc değil telefon ps4 vs de de kullanacağım kulaklık girşi jak mıeski diye saçma şekilde kötülüyorlar taş gibi kulaklık güncel kulaklıkların çoğuna taş çıkartır cloud 2 al
Bu 500TL'ye düşmüştü ve 2. el piyasasında 0 olup 600 700 lirada geziyor onlar alınabilir.
bu önerilmişti zaten ama bakınca cloud 2 daha iyi gibiBu 500TL'ye düşmüştü ve 2. el piyasasında 0 olup 600 700 lirada geziyor onlar alınabilir.
daha iyi gibi değil bariz öndebu önerilmişti zaten ama bakınca cloud 2 daha iyi gibi
emin misiniz üzmez değil mi?eski diye saçma şekilde kötülüyorlar taş gibi kulaklık güncel kulaklıkların çoğuna taş çıkartır cloud 2 al
ses kartıyla usb kullanıyorsun yada ses kartsız jak ama ses kartsız kablo aşırı kısa yetmeyebilirBu 500TL'ye düşmüştü ve 2. el piyasasında 0 olup 600 700 lirada geziyor onlar alınabilir.
valla pc için alcaksan üzmez konsolda falan nasıldır bilemem esporcuların %90'ı cloud 2 kullanıyor çoğu sponsorluk ama sponsorluk olmadan bile çok fazla kullanıcısı varemin misiniz üzmez değil mi?
sorduktan sonra araştırdım her şeyi karşılıyor ama dediğim gibi üzmez değil mi?ses kartıyla usb kullanıyorsun yada ses kartsız jak ama ses kartsız kablo aşırı kısa yetmeyebilir
pekala o zaman bunu alacağım, teşekkürlerses kartıyla usb kullanıyorsun yada ses kartsız jak ama ses kartsız kablo aşırı kısa yetmeyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
valla pc için alcaksan üzmez konsolda falan nasıldır bilemem esporcuların %90'ı cloud 2 kullanıyor çoğu sponsorluk ama sponsorluk olmadan bile çok fazla kullanıcısı var
üzer mi üzmez mi o biraz senin beklentilerinle alakalı fps oyunlarında ses kasmak için alcaksan üzmez. müzik vs. olarak güncel kulaklıkların gerisinde kalıyor biraz. güncel kulaklık dediğim blackshark değil bu arada sennheiser, mh752 vs.sorduktan sonra araştırdım her şeyi karşılıyor ama dediğim gibi üzmez değil mi?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
pekala o zaman bunu alacağım, teşekkürler