Oyuncu kulaklığı önerisi

Reaksiyon skoru
50
Bütçe
1100
Ses kasabileceğim ve kaliteli ses veren bir oyuncu kulaklığı arıyorum bütçem 1100 TL

ona eski kötü falan diyolar arkadaşım jbl quantum 400 önerdi o nasıl?
eski diye saçma şekilde kötülüyorlar taş gibi kulaklık güncel kulaklıkların çoğuna taş çıkartır cloud 2 al

Bu 500TL'ye düşmüştü ve 2. el piyasasında 0 olup 600 700 lirada geziyor onlar alınabilir.
ses kartıyla usb kullanıyorsun yada ses kartsız jak ama ses kartsız kablo aşırı kısa yetmeyebilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

emin misiniz üzmez değil mi?
valla pc için alcaksan üzmez konsolda falan nasıldır bilemem esporcuların %90'ı cloud 2 kullanıyor çoğu sponsorluk ama sponsorluk olmadan bile çok fazla kullanıcısı var

ses kartıyla usb kullanıyorsun yada ses kartsız jak ama ses kartsız kablo aşırı kısa yetmeyebilir
sorduktan sonra araştırdım her şeyi karşılıyor ama dediğim gibi üzmez değil mi?

valla pc için alcaksan üzmez konsolda falan nasıldır bilemem esporcuların %90'ı cloud 2 kullanıyor çoğu sponsorluk ama sponsorluk olmadan bile çok fazla kullanıcısı var
pekala o zaman bunu alacağım, teşekkürler

sorduktan sonra araştırdım her şeyi karşılıyor ama dediğim gibi üzmez değil mi?

pekala o zaman bunu alacağım, teşekkürler
üzer mi üzmez mi o biraz senin beklentilerinle alakalı fps oyunlarında ses kasmak için alcaksan üzmez. müzik vs. olarak güncel kulaklıkların gerisinde kalıyor biraz. güncel kulaklık dediğim blackshark değil bu arada sennheiser, mh752 vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,248
Üyeler
197,165
Son üye
EgeUmut
Geri