Anlıyorum tehlikeli ama 2.el alırken deneyebileceğin 12 18 ay garantili bulmaya çalıs ssd yi birseyı kıs yap sonra parca değistirirken zorlanma 8gb oyunlar için çok önemli tekrardan anlıyorum seni hersey gönlüne göre olsun.8GB DA PAHALI AGA YA. YİNE DE TŞK YORUMUN İÇİN![]()
Eyw kral ?Anlıyorum tehlikeli ama 2.el alırken deneyebileceğin 12 18 ay garantili bulmaya çalıs ssd yi birseyı kıs yap sonra parca değistirirken zorlanma 8gb oyunlar için çok önemli tekrardan anlıyorum seni hersey gönlüne göre olsun.![]()
rx580 yeterli değil kankam yayın falan içinRyzen5 2600
RX580 4 gb
B450M dragon
8GB single kit RAM
240GB SSD
1 TB HDD
600W PSU (eğer kasa da psu olmazsa)
SİZCE NASIL BİR SİSTEM YAZ TATİLİNDE TOPLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM. YT VE TWİCH E BAŞLAMAK İSTİYORUM UYGUN BİR SİSTEMMİDİR?
Ram ı 16 yapmayı düşünüyordum ssd de sadece sistem vb dosyaları içine atarım diye düşük seçtim oyun için alayım desem baya geniş almam lazım o da pahalı tşk yorumun için ?Rem 16 yap ssd 480gb yap gückaynağı sharkoon veya fsp al
sana tavsiyem 4gb ekran kartı alıcak isen gtx 1650 süper al şuan en uygun ve en performanslı 4gb ekran kartı.He aynı şey yani?
Ram ı 16 yapıcam ilerleyen dönemlerde ama 8gb ekran kartı da pahalı be kralYayın rahat yapılır fakat 8GB ile oyun bile oynamakta sıkıntı çekersin. 16GB RAM yapmaya çalış.
Ayrıca yaz gelene kadar yeni yeni parçalar gelecektir dostum sistemi alacağın zaman tekrar bakman gerekecek piyasaya.